ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ και επίσημα citizen μέχρι το 2027

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι PRINT SCREEN

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Έρλινγκ Χάλαντ με τον Νορβηγό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας της με τον Έρλινγκ Χάλαντ ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγγλικός σύλλογος σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση για το deal της με την Ντόρτμουντ επισημοποίησε και αυτό με τον 21χρονο Νορβηγό επιθετικό.

"Είναι μία ημέρα περηφάνιας για μένα και την οικογένειά μου. Πάντα παρακολουθούσα την Μάντσεστερ Σίτι και το ίδιο έκανα τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορείς να βοηθήσεις, παρά να θαυμάσεις τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται, είναι εξαιρετικός και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες το οποίο είναι ιδανικό για παίκτες σαν κι εμένα.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα και ο Πεπ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Οπότε πιστεύω ότι είμαι στο κατάλληλο σημείο για να πραγματοποιήσω τις φιλοδοξίες μου.

Θέλω να πετύχω γκολ, να κατακτήσω τρόπαια και να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα κάνω αυτά εδώ. Είναι μια εξαιρετική κίνηση για εμένα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η περίοδος" ανέφερε στην ανακοίνωση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ