ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: "Τεράστια τιμή που φόρεσα τη φανέλα της Ντόρτμουντ, δεν θα ξεχάσω ποτέ τίποτα"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ σε ματς της Bundesliga | 16 Απριλίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ σε ματς της Bundesliga | 16 Απριλίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτισε την Ντόρτμουντ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα έζησε στην κοιλάδα του Ρουρ.

Ο Έρλινκ Χάλαντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, στην αναμέτρηση με τη Χέρτα Βερολίνου. Ο Νορβηγός επιθετικός με ανάρτησή του στο Twitter, αποχαιρέτισε τους Βεστφαλούς, τονίζοντας ότι έχει να θυμάται μόνο καλά από την ομάδα της Ντόρτμουντ.

"Αισθάνομαι τεράστια τιμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Στην Ντόρτμουντ, έζησα κάποιες αξιομνημόνευτες στιγμές, συνάντησα ιδιαίτερους ανθρώπους, για να μην αναφερθώ στους φιλάθλους που ήταν πάντα ο έξτρα παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Το «Κίτρινο Τείχος» ήταν πραγματικά απίστευτο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τίποτα, σας ευχαριστώ για όλα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάλαντ στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανακοινώσει την απόκτησή του από το καλοκαίρι. Ο Νορβηγός επιθετικός παρέμεινε στην κοιλάδα του Ρουρ για 2.5 χρόνια και σε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 86 γκολ.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ