ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελειωμένος ο δανεισμός του Σάντσο στην Ντόρτμουντ

Ο Τζέιντον Σάντσο
Ο Τζέιντον Σάντσο @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Τελειωμένος παρουσιάζεται ο δανεισμός του Τζέιντον Σάντσο στην Ντόρτμουντ, με τον παίκτη της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ να ταξιδεύει στη Μαρμπέγια, όπου οι Γερμανοί πραγματοποιούν τη χειμερινή τους προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η δεύτερη εποχή του Τζέιντον Σάντσο στην Bundesliga για λογαριασμό της Ντόρτμουντ είναι προ των πυλών, καθώς οι Βεστφαλοί έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δανεισμό του Άγγλου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Βάσει συμφωνίας οι Γερμανοί θα αναλάβουν να πληρώσουν το 1/3 του εναπομείναντος συμβολαίου του Σάντσο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2023/24), ενώ ο διεθνής εξτρέμ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου η Ντόρτμουντ πραγματοποιεί τη χειμερινή προετοιμασία της.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός αποχωρεί από το Μάντσεστερ μετά από δυόμισι χρόνια, στα οποία πρόλαβε να μετρήσει 82 συμμετοχές με απολογισμό 12 γκολ και 6 ασίστ.

Ουσιαστικά πληρώνει τις τεταμένες του σχέσεις με τον προπονητή των Κόκκινων Διαβόλων, Έρικ τεν Χαχ, ενώ για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει προβλεφθεί ρήτρα αγοράς από την Ντόρτμουντ στο φινάλε της σεζόν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ