ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο επιμένει να μην ζητάει συγγνώμη από τον Τεν Χαχ και κινδυνεύει με αποχώρηση

Ο Τζέιντον Σάντσο
Ο Τζέιντον Σάντσο @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμη από τον Έρικ τεν Χαχ μετά τη διαμάχη με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πήρε δημόσιες διαμάχες. Ο διορία που είχε τελειώνει και σύμφωνα με το ESPN κινδυνεύει η παρουσία του στο Ολντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με το ESPN, τελειώνει η διορία του Τζέιντον Σάντσο για να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε δυσμενής θέση μετά τη διαμάχη που είχε με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχει μια γενικότερη αίσθηση ότι ο 23χρονος, που από τις 14 Σεπτεμβρίου προπονείται μόνος του, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Από τη μεριά του, ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει κλείσει εντελώς την πόρτα στο ενδεχόμενο επανένταξης του Σάντσο στην ομάδα, ωστόσο θεωρεί πως επηρεάζει αρνητικά την υπόλοιπη ομάδα.

Το περιστατικό

Θυμίζουμε πως ο Έρικ τεν Χαχ είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου πως άφησε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την Άρσεναλ τον Σάντσο λόγω της παρουσίας του στις προπονήσεις.

Ο Σάντσο πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω Twitter έγραψε: "Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα". Αυτός φυσικά ήταν ο λόγος του αποκλεισμού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ