ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στη συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στη συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA"
Ο Μάρκους Ράσφορντ απογοητευμένος στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Νιούκαστλ για τον τέταρτο γύρο του League Cup @2023 AP IMAGES/DAVE THOMPSON

Τη θέση της γύρω από το θέμα που μονοπωλεί το διεθνές ποδόσφαιρο τις τελευταίες ώρες γνωστοποίησε μέσω λιτής ανακοίνωσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κλείνοντας την πόρτα στη European Super League και παραμένοντας πιστή στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Ρυθμούς χιονοστιβάδας έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες ανακοινώσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές της "μάχης" European Super League και FIFA/UEFA, με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα.

Αρχικά οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα χαιρέτησαν μέσω των προέδρων τους την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μη θεωρήσει παράτυπη τη σύσταση της European Super League, μιας λίγκας που έρχεται να μπει σφήνα στα σχέδια της UEFA για μονοπώλιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τώρα, ήταν η σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει θέση, εκφράζοντας ανοιχτά τη στήριξή της στις διοργανώσεις της UEFA, συντασσόμενη με τη βρετανική κυβέρνηση, η οποία σκέφτεται να επιβάλει "μπλόκο" στις αγγλικές ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νεοσύστατη λίγκα.

"Η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στη συμμετοχή μας στις διοργανώσεις της UEFA και συνεργαστούμε με αυτή, την Premier League και τα συναδελφικά σωματεία μέσω της ECA για τη συνεχή ανάπτυξη του παιχνιδιού στην Ευρώπη", αναφέρει η ανακοίνωση των Κόκκινων Διαβόλων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ UEFA EUROPEAN SUPER LEAGUE PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ