ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίρνει δανεικό τον Βέχορστ για αντι-Ρονάλντο έπειτα από ντόμινο με τον Αμπουμπακάρ

Ο Βέχορστ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αργεντινή στο Μουντιάλ.
Ο Βέχορστ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αργεντινή 2022 AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει με την Μπέρνλι για να δανειστεί τον Βόουτ Βέχορστ., για αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο Ο Ολλανδός αφήνει την Μπεσίκτας, η οποία αναπληρώνει το κενό του με τον Βενσάν Αμπουμπακάρ που έφυγε απ' την Αλ Νασρ λόγω... Ρονάλντο.

Ο εκλεκτός βρέθηκε και είναι ένα από τα πρόσωπα του Μουντιάλ 2022. Ο Βόουτ Βέχορστ αναλαμβάνει το ρόλο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλαδή του επιθετικού που θα μπαίνει αλλαγή για να ταράζει τη ροή ενός αγώνα.

Ο Ολλανδός επιθετικός που με δύο γκολ του στο τέλος κατά τον προημιτελικό κόντρα στην Αργεντινή έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και τα πέναλτι (και ακολούθως είχε το περίφημο επεισόδιο με τον Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια) αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας από την αρχή της σεζόν, ως δανεικός από την Μπέρνλι.

Στην Τουρκία σημείωσε εννέα γκολ σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταίο αυτό του Σαββάτου κόντρα στην Κασίμπασα, όπου πανηγύρισε αποχαιρετώντας το κοινό της Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δανεισμός διακόπτεται και ο παίκτης μετακομίζει στο "Ολντ Τράφορντ" για 3.000.000 ευρώ. Εξάλλου, πληροί τα κριτήρια του Έρικ τεν Χαχ, που έψαχνε είτε για ελεύθερο παίκτη είτε για δανεικό για το ρόλο του αναπληρωματικού επιθετικού.

Την ίδια στιγμή, η Μπεσίκτας αναμένεται να καλύψει το κενό με έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή, τον Βενσάν Αμπουμπακάρ. Ο αρχηγός της εθνικής Καμερούν έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ για να μπορέσει να δηλωθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που καταλαμβάνει θέση ξένου.

Ο Αμπουμπακάρ θα αντικαταστήσει τον Βέχορστ που θα αντικαταστήσει τον Ρονάλντο που θα αντικαταστήσει τον... Αμπουμπακάρ σε ένα άνευ προηγουμένου ντόμινο!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ