ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Στιβ Μπρους είναι θετικός στο να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού

Ο Στιβ Μπρους μαζί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ | 21 Φεβρουαρίου 2021
Ο Στιβ Μπρους μαζί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ | 21 Φεβρουαρίου 2021 @2021 STU FORSTER/POOL VIA AP IMAGES

Σχεδόν έναν μήνα μετά την απόλυσή του από τη Νιούκαστλ, ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιβ Μπρους, επιθυμεί να επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Athletic", για να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού.

Η έλευση του Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν στο τιμόνι της Νιούκαστλ, ο οποίος εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ, οδήγησε τον Στιβ Μπρους στην πόρτα της εξόδου έπειτα από δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας, με τον 60χρονο προπονητή να απολύεται λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα έρχεται και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο, με την αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" να αναφέρει πως ο άλλοτε αμυντικος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται να αναλάβει τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή στους κόκκινους διαβόλους μετά την αποπομπή του Όλε Γκουναρ Σόλσκιερ.

Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, μετά το διαζύγιο με τον Νορβηγό θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια ο Μάικλ Κάρικ, με τον Μπρους να θεωρεί πάντως ότι είναι ικανός να φέρει την πολυπόθητη ηρεμία στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ μέσα σε μία περίοδο έντονης αναταραχής.

Το όνομα του Στιβ Μπρους μπήκε μάλιστα και στο στόμα του Σολ Κάμπελ, με τον πρώην στόπερ των Τότεναμ και Άρσεναλ να υποστηρίζει με δηλώσεις του πως είναι ο πλέον κατάλληλος για να κοουτσάρει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, έχοντας το ρόλο του υπηρεσιακού, μέχρι να προσληφθεί τότε κάποιος μόνιμος προνονητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρους έπαιξε για 9 χρόνια στην Γιουνάιτεντ ως μέλος της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Αγγλίας, πριν αφήσει το σύλλογο τον καλοκαίρι του 1996.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ