ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρούνεϊ έβγαλε στη σέντρα τους παίκτες για την απόλυση του Σόλσκιερ

Οι Γουέιν Ρούνι και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνομιλούν κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κάρντιφ | 28 Ιανουαρίου 2014
Οι Γουέιν Ρούνι και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνομιλούν κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κάρντιφ | 28 Ιανουαρίου 2014 @2014 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την παρουσία των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία ματς, θεωρώντας πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποπομπή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο των κόκκινων διαβόλων.

Η συντριβή με 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον Νορβηγό να βλέπει την πόρτα της εξόδου την Κυριακή και τους κόκκινους διαβόλους να αναζητούν πλέον το διάδοχό του.

Σύμφωνα πάντως με τον άλλοτε φορ της ομάδας και νυν προπονητή της Ντέρμπι, Γουέιν Ρούνεϊ, σοβαρές ευθύνες για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχουν και οι ποδοσφαιριστές, που δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

"Απογοητεύτηκα πολύ βλέποντας το παιχνίδι με την Γουότφορντ επειδή ως προπονητής μπορείς να φτιάξεις την ομάδα σου γι να παίξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κάποιους παίκτες όσον αφορά στην εμφάνισή τους.

Το να βλέπω παίκτες να κουνούν τα χέρια τους και να πουλούν τη μπάλα αλλά να κατηγορούν άλλους, είναι κάτι που δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Θα ήμουν πολυ θυμωμένος αν έβλεπα κάτι τέτοιο από τους παίκτες μου.

Αυτοί οι παίκτες είναι σε έναν από τους μεγαλύτερους, αν όχι τον μεγαλύτερο, συλλόγους στον κόσμο και θα πρέπει να αισθάνονται προνομιούχοι που είναι εδώ", τόνισε με δηλώσεις του στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Talk Sport" ο Ρούνεϊ, για να προσθέσει:

"Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει οι παίκτες να δείξουν περισσότερα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να κατακτήσουν την Premier League ή το Champions League αλλά να δείξουν στον κόσμο ότι δουλεύουν σκληρά για τον σύλλογο.

Είμαι στενοχωρημένος για τον Όλε επειδή ήταν πρώην συμπαίκτης μου και δεν είναι ωραίο όταν ένας προπονητής χάνει τη δουλειά του. Πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά φέρνοντας πίσω τη σταθερότητα στο σύλλογο.

Προφανώς όταν είσαι σε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουν, αυτό κάποια στιγμή θα σου κοστίσει τη θέση".

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος κάποια στιγμή το τιμόνι της Γιουνάιτεντ, έκανε το εξής σχόλιο: "Κάποια ημέρα. Τώρα όμως είμαι επικεντρωμένος και αφοσιωμένος στην Ντέρμπι και θα είμαι εδώ μέχρι κάποιος να μη με θέλει.

Επικοινωνώ σε τακτική βάση με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι βέβαιος ότι αν ήταν να με καλέσουν, αυτό θα είχε ήδη συμβεί".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ