ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά το πήρε απόφαση και φεύγει

Tottenham Hotspur's Harry Kane, right, is challenged by Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Tottenham Hotspur's Harry Kane, right, is challenged by Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πολ Πογκμπά φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση να μην συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ήθελε να αποχωρήσει ακόμα και τον χειμώνα για άλλη ομάδα.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε για τον Πολ Πογκμπά ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Άλλωστε, ο Γάλλος μέσος έχει εν ισχύ συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα ήθελε να τον "δέσει" με νέα συμφωνία.

Ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να έχει την ίδια επιθυμία, αφού πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου. Ο Πογκμπά δεν θέλει να παραμείνει στο "Ολντ Τράφορντ", δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο και περιμένει μήπως φύγει ακόμα και τον χειμώνα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεδομένα θα ήθελε να τον ντύσει στα λευκά της Ρεάλ, ενώ και ο παίκτης επιθυμούσε διακαώς να μετακομίσει στο Μπερναμπέου. Οι Μαδριλένοι όμως δεν κατάφεραν να τον αγοράσουν, αφού τα 200 εκατ. ευρώ που θέλουν οι "κόκκινοι διάβολοι", είναι πολλά λεφτά.

Το θέμα είναι πως ο Γάλλος έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως δεν σκοπεύει να παραμείνει για πολύ ακόμα στην ομάδα. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ δεν προτίθεται να τον αποχωριστεί, αν δεν πάρει τα χρήματα που επιθυμεί και το... σκάκι ανάμεσα στις δυο πλευρές θα συνεχιστεί.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ