PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ο Ρονάλντο "σνόμπαρε" τον Κάραγκερ και χαιρέτησε Κιν και Γκάρι Νέβιλ

Ο Ρονάλντο χαιρετάει τον Γκάρι Νέβιλ
Ο Ρονάλντο χαιρετάει τον Γκάρι Νέβιλ PRINT SCREEN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε viral πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, καθώς σταμάτησε για λίγο το ζέσταμά του για να χαιρετίσει τον Ρόι Κιν και τον Γκάρι Νέβιλ, αλλά και να "αγνοήσει" τον Τζέιμι Κάραγκερ που ήταν μαζί με τους πρώην παίκτες των κόκκινων διαβόλων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ επικρατώντας με 2-1, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η επιλογή του Έρικ Τεν Χαχ να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, ωστόσο κατάφερε να γίνει viral πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς την ώρα που έκανε ζέσταμα έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να χαιρετίσει τον Ρόι Κιν και τον Γκάρι Νέβιλ.

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές των "κόκκινων διαβόλων" ήταν στην άκρη του αγωνιστικού χώρου και έκανα το pre game για λογαριασμό του Sky Sports, μαζί με τον Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο άλλοτε αμυντικός της Λίβερπουλ περίμενε και αυτός με τη σειρά του να χαιρετίσει τον Ρονάλντο, ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέλεξε να τον "σνομπάρει" με αποτέλεσμα να γίνει viral.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ