ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γ. :”Εμείς θα προκριθούμε”

Μάντσεστερ Γ. :”Εμείς θα προκριθούμε”
Ρονάλντο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την πεποίθηση του ότι η Γιουνάιτεντ θα προκριθεί στην επόμενη φάση εξέφρασε ο γραμματέας της ομάδας Κεν Ράμστεντ

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιόν για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει τον Φεβρουάριο. Ο Γραμματέας της Αγγλικής ομάδας Κεν Ράμστεντ έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την κλήρωση μιλώντας για την αντίπαλο της ομάδας του.
“Να σας πω την αλήθεια δεν ξαφνιάζομαι με την κλήρωση, ξέραμε ότι θα πέσουμε με μια ομάδα σαν την Λιόν, αν και οι Γάλλοι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που θα μπορούσαμε να έχουμε σαν αντίπαλο. Είμαι σίγουρος ότι και εκείνοι δεν θα είναι ευχαριστημένοι που θα αγωνιστούν μαζι μας”.

“Όποτε φτάνουμε σε αυτή την φάση ακούγεται συνέχεια αυτό το κλισέ, ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης, οπότε μέχρι τον Φεβρουάριο έχουμε καιρό και θα δούμε. Πάντως νομίζω είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης και το γνωρίζουν αυτό στην Γαλλία”.




Ο Ράμστεντ ρωτήθηκε και για το αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προτιμούν το πρωτάθλημα Αγγλίας η το Τσάμπιονς Λιγκ.

“Νομίζω ότι αν ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές θα σας πουν ότι θέλουν να κατακτήσουν για δεύτερη φορά σερί το πρωτάθλημα στην Αγγλία, εγώ σαν οπαδός όμως προτιμώ να μας δω να κερδίζουμε το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί το έχουμε κατακτήσει μόλις δυο φορές. Κακά τα ψέματα ένα κλαμπ μεγαλώνει το όνομα του μετά από ευρωπαϊκές επιτυχίες”.



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ