ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντί Καμαρά: "Έχει γίνει παρεξήγηση και δεν πήγα στο Κόπα Άφρικα"

Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη
Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη INTIME

Ο Μαντί Καμαρά τόνισε πως δεν βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με την εθνική Γουινέας εξαιτίας μίας παρεξήγησης, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοσή του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά δεν κλήθηκε από τον προπονητή της εθνικής Γουινέας για το Κόπα Άφρικα, αν και συνήθιζε να είναι βασικό μέλος της ομάδας. Ο παίκτης του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στη NOVA ρωτήθηκε για το ζήτημα, απαντώντας ότι ο λόγος είναι μία παρεξήγηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά:

Για το ματς με τον Απόλλωνα: "Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κάναμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό συμβαίνει σε κάποια παιχνίδια. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Πρέπει να σηκώσουμε, κεφάλι και να το ξεπεράσουμε, δεν κάναμε αυτό για το οποίο πήγαμε".

Για τη δική του εμφάνιση: "Υπάρχουν στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να περνά λιγότερες καλές στιγμές ή περισσότερες καλές στιγμές. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι συνεχίζω να δουλεύω για να δώσω στον εαυτό μου και τον σύλλογο ό,τι μπορώ για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να μην είσαι καμιά φορά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ή να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση. Πάντα προσπαθώ να δουλεύω".

Για την απουσία του από το Κόπα Άφρικα: "Πάντα προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά και γι' αυτό δεν νιώθω απογοήτευση. Έχει γίνει μια παρεξήγηση. Στην προηγούμενη κλήση είχα ζητήσει να μείνω εκτός γιατί είχα πόνους και προτίμησα να μείνω για την αποκατάσταση.

Εκείνοι ίσως πίστεψαν ότι προσπαθώ να αποφύγω τη διαδικασία της εθνικής, το ταξίδι και την παρουσία μου εκεί. Μαζί με τον Φρανσουά εξήγησα στους ανθρώπους της εθνικής ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει για καλό. Κρατάω θετική στάση. Δουλεύω και προπονούμαι για να μπορώ να ξεπερνάω τα προβλήματα. Είχα ενοχλήσεις, προτίμησα να μην ρισκάρω. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να πάω, αλλά δεν ήθελα και να παρεξηγηθεί η στάση μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN COPA AFRICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ