ΛΑΤΣΙΟ

Μανδάς για Σάρι: "Χίλια ευχαριστώ μίστερ, ευγνώμων που έμαθα τόσα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο"

Μανδάς για Σάρι: "Χίλια ευχαριστώ μίστερ, ευγνώμων που έμαθα τόσα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο"
PRINT SCREEN

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο όμως η σφραγίδα του στο σύλλογο είναι δεδομένη, με τον Χρήστο Μανδά να τον αποχαιρετάει μέσω μίας ευχαριστήριας ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Instagram.

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στο "Ολίμπικο" ο Μαουρίτσιο Σάρι είπε αντίο στην Λάτσιο υποβάλλοντας την παραίτησή του, απόφαση που είχε να κάνει με τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα (4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις) αλλά και το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί στους λατσιάλι από την ψυχρότητα στις σχέσεις του με τον πρόεδρο Λοτίτο.

Η είδηση πάντως της αποχώρησής του έφερε στενοχώρια σε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του και μεταξύ αυτών είναι ο Χρήστος Μανδάς, που το περασμένο καλοκαίρι έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του μετακομίζοντας από την Κρήτη (ΟΦΗ) στην Ρώμη.

Ο Σάρι ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε πολύ στον νεαρό πορτιέρε και εισηγήθηκε την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή αλλά και εκείνος που του επέτρεψε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιανουάριο στο ντέρμπι Κυπέλλου με την Ρόμα, με τον 22χρονο Μανδά να τον αποχαιρετάει μέσω ευχαριστήριας ανάρτησης στο Instagram.

Μανδάς για Σάρι: "Χίλια ευχαριστώ μίστερ, ευγνώμων που έμαθα τόσα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ INSTASTORY ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΔΑ

"Περάσαμε λίγους μήνες μαζί αλλά είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να δουλέψω με έναν προπονητή ποδοσφαίρου και μέσα σε λίγο χρόνο να μάθω τόσα πολλά πράγματα. Σας ευχαριστώ που πραγματοποίησα το όνειρό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χίλια ευχαριστώ μίστερ", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ