ΛΑΤΣΙΟ

Ντε Λαουρέντις για Σάρι: "Είναι πολύ εύκολο να υποβάλλεις την παραίτησή σου, αυτό κάνει ένας ηττημένος"

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις © 2021 JOEL C RYAN / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, κατέκρινε την απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, χαρακτηρίζοντάς "ηττημένο".

Την Τετάρτη (13/03) η Λάτσιο επιβεβαίωσε την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι από την τεχνική ηγεσία και το τέλος της συνεργασίας τους έπειτα από τρία χρόνια.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, επέκρινε τον Ιταλό τεχνικό για την απόφασή τους, δηλώνοντας πως ήταν η πιο εύκολη επιλογή.

"Με συγκλόνισε πραγματικά. Όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί. Αν αποδεχτείς έναν ρόλο, πρέπει να τον συνεχίσεις μέχρι το τέλος, από σεβασμό για τον σύλλογο, τους παίκτες και τους φιλάθλους.

Είναι πολύ εύκολο να υποβάλεις την παραίτησή σου, αυτό κάνει ένας ηττημένος. Δεν ξέρω το κίνητρο πίσω από αυτό, αλλά (ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο) ο Λοτίτο δεν φαίνεται επιθετικός.

Είναι ένας άνθρωπος με προσόντα και θα έπρεπε να είχε βρεθεί μια λύση για μια ομάδα που δεν μπορεί απλά να την εγκαταλείψουν κοντά στο τέλος της σεζόν", είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας των παρτενοπέι.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ