LIGUE 1

Λοριάν - Μαρσέιγ 0-3: Ακόμα πιο κοντά στο Champions League

Ο Μπαμπά Ντιενγκ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει με τον Ματεό Γκεντουζί γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μπαμπά Ντιενγκ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει με τον Ματεό Γκεντουζί γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρσέιγ ανέκτησε τη 2η θέση από τη Μονακό ύστερα από τη νίκη 3-0 επί της Λοριάν και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση "εισιτηρίου" για τους ομίλους του Champions League.

Η Μαρσέιγ βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος πίσω από τη Μονακό, ωστόσο αυτό συνέβη μόλις για δύο μέρες. Η νίκη 3-0 επί της Λοριάν στο "Μουστουάρ" την επανέφερε στη 2η θέση της Ligue 1 έπειτα από 36 αγωνιστικές και την καθιστά πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου "εισιτηρίου" της Γαλλίας που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Οι Μασσαλοί δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από την ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ, παρότι παρατάχθηκαν χωρίς τον φύσει και θέσει ηγέτη τους, Ντμιτρί Παγέτ, ο οποίος θα απουσιάσει από το φινάλε της σεζόν λόγω τραυματισμού. Ο τραυματισμός του Σεντρίκ Μπακαμπού στο 17' έμοιαζε να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, που όμως δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο κι έτσι ασχολήθηκαν μόνο με την επίθεση.

Οι Μπαμπά Ντιένγκ (που είχε αντικαταστήσει τον Μπακαμπού) και Ματεό Γκεντουζί έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη και ο Ζέρσον στο 67' διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι, που την επόμενη εβδομάδα θα δώσει... τελικό για τη 2η θέση με τη Ρεν.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ