LIGUE 1

Μπρεστ - Στρασμπούρ 0-1: Ζωντανό το όνειρο του Champions League

Οι παίκτες της Στρασμπούρ σε στιγμιότυπο έπειτα από την αναμέτρηση με τη Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Roaz;on Park", Ren | Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Στρασμπούρ σε στιγμιότυπο έπειτα από την αναμέτρηση με τη Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Roaz;on Park", Ren | Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Στρασμπούρ πέρασε με νίκη 1-0 από την έδρα της Μπρεστ και ελπίζει μαθηματικά ακόμα και σε κατάληψη μιας θέσης στη Ligue 1 που οδηγεί στο Champions League.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τη Στρασμπούρ, η οποία ύστερα από την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην Παρί, έφυγε με νίκη 1-0 από την έδρα της Μπρεστ για την 36η αγωνιστική της Ligue 1, με συνέπεια να παραμένει σε τροχιά Champions League.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και είχε φάσεις για την ομάδα που είχε την υπεροχή ανά διαστήματα. Στα πρώτα λεπτά αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι με τον Στεβ Μουνιέ, στη συνέχεια ήταν οι φιλοξενούμενοι, που επίσης είχαν δοκάρι με τον Κεβίν Γκαμεϊρό. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν πιο εύστοχος στο 72ο λεπτό και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα, με συνέπεια το συγκρότημα του Ζουλιέν Στεφάν να παραμένει ζωντανή ακόμα και για τη 2η θέση.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ