LIGUE 1

Λιλ - Μονακό 1-2: Πήρε την όγδοη σερί νίκη και συνεχίζει τη μάχη για το Champions League

Ο Τσουαμενί σε παιχνίδι της Μονακό
Ο Τσουαμενί σε παιχνίδι της Μονακό 2021 AP PHOTO/DANIEL COLE

Η Μονακό πήρε όγδοη συνεχόμενη νίκη στη Ligue 1, επικράτησε 2-1 της Λιλ, ανέβηκε στην 2η θέση και συνεχίζει τη μάχη για την πρόκριση στο Champions League.

Η Μονακό επικράτησε 2-1 της Λιλ εκτός έδρας για την 36η αγωνιστική της Ligue 1. Αυτή ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη των Μονεγάσκων και κάπως έτσι ανέβηκαν στην 2η θέση. Βρίσκεται στους 65 πόντους και είναι ισόβαθμη με την Μαρσέιγ με αγωνιστική περισσότερη. Έτσι, συνεχίζει τη μάχη της για την απευθείας πρόκριση στο Champions League.

Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους οι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τσουαμενί αξιοποίησε την ασίστ του Μπεν Γεντέρ για να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 69ο λεπτό.

Ο Μπότμαν τροφοδότησε τον Μπαμπά, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε την μπάλα στον Γκόμες. Εκείνος ξεπέρασε τον Μαριπάν και νίκησε τον Νίμπελ πετυχαίνοντας το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με δυνατό δεξί σουτ του Τσουαμενί.

Λιλ: Ζαρντίμ, Ντζαλό (87' Μπράνταριτς), Μπότμαν, Φόντε, Τσελίκ, Γκούντμουνσον (56' Ζέγκροβα), Ονανά, Αντρέ, Μπαμπά, Γουεά, Νταβίντ (56' Γκόμες)

Μονακό: Νίμπελ, Αγκιλάρ, Μαριπάν, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Φοφανά, Τσουαμενί, Βάντερσον, Φόλαντ (81' Λούκας), Γκολόβιν (56' Γιάκομπς), Μπεν-Γεντέρ (66' Μποαντού)

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ