LIGUE 1

Μετς - Λιόν 3-2: Μόνο με θαύμα στην Ευρώπη οι Γκον

Ο Μαλό Γκουστό της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεμς για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μαλό Γκουστό της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεμς για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η ουραγός Μετς πήρε ανάσα στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία και ταυτόχρονα σμπαράλιασε τις ελπίδες της Λιόν να βγει Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Η Λιόν ταξίδεψε στην έδρα της ουραγού και επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι, αφού η νίκη της Μετς με 3-2 για την 36η αγωνιστική της Ligue 1 πιθανότατα την αφήνει εκτός Ευρώπης.

Όλα ήταν στρωμένα για τους "γκον", αφού ο αγώνας άρχισε με το κοινό των γηπεδούχων να απαιτεί την απομάκρυνση του προπονητή, Φρεντερίκ Αντονετί, ενώ αποδοκίμασε και τη διοίκηση. Ο Χουσέμ Αουάρ ήταν δραστήριος και είχε δοκάρι και παραλίγο να κερδίσει πέναλτι στο πρώτο τέταρτο. Κάπου εκεί άρχισε η αντιστροφή του κλίματος. Οι Βενσάν Παζό και Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε έβαλαν μπροστά με δύο γκολ τη Μετς και μπορεί να μείωσε ο Μουσά Ντεμπελέ πριν λήξει το 1ο μέρος, όμως τα σύννεφα φαίνονταν για τα καλά πάνω από το "Σεν Σιμφοριέν" για την ομάδα του Πέτερ Μπος.

Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε τέσσερις αλλαγές στην ανάπαυλα και οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα θεαματικό 2ο μέρος, με καλές ευκαιρίες και δοκάρια εκατέρωθεν. Η αποβολή του Τιάγκο Μέντες στο 68' βοήθησε τη Μετς να αντέξει, όμως ο Ντεμπελέ στο 84' ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Η χαρά κράτησε για έξι λεπτά όμως, αφού Φαρίντ Μπουλαγιά έδωσε τη νίκη στη Μετς και την κράτησε ζωντανή στη μάχη παραμονής.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ