ΙΤΑΛΙΑ

Λιβόρνο: Έβαλαν τρεις σταυρούς και ένα κεφάλι γουρουνιού στο γήπεδο

Λιβόρνο: Έβαλαν τρεις σταυρούς και ένα κεφάλι γουρουνιού στο γήπεδο

Η Λιβόρνο βρίσκεται στο χείλο του γκρεμού μέσω χρεοκοπίας και κάποιοι οργισμένοι οπαδοί έστειλαν απειλητικό μήνυμα κατά της διοίκησης, τοποθετώντας σταυρούς και ένα κεφάλι γουρουνιού στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ομάδας (PHOTO).

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Λιβόρνο διάγει δύσκολες ημέρες, ούσα στην Serie C και αλλά και έχοντας απέναντί της το φάσμα της χρεοκοπίας, και το γεγονός αυτό έχει κάνει την κατάσταση εντός του συλλόγου κάτι παραπάνω από εκρηκτική.

Απτή απόδειξη το μακάβριο σκηνικό που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ομάδας, με αγνώστους να καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να εισχωρήσουν στο "Αρμάντο Πίκι" και να στέλνουν απειλητικό μήνυμα προς τους διοικούντες.

Συγκεκριμένα, έστησαν τρεις σταυρούς βάζοντας στον καθένα από αυτούς το όνομα κάποιου διοικητικού παράγοντα ενώ στον αγωνιστικό χώρο άφησαν επίσης και ένα κεφάλι γουρουνιού.

Σε όλα αυτά προσθέστε και ένα πανό που βρέθηκε από τον υπεύθυνο του γηπέδου το πρωί της Τετάρτης (21/10) και το οποίο είχε ξεκάθαρο μήνυμα: "Θα πληρώσετε για όλα, θα πληρώσετε βαθιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ