ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο άλλαξε λουκ και έστειλε μήνυμα επιστροφής στη δράση

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο άλλαξε λουκ και έστειλε μήνυμα επιστροφής στη δράση
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

O Κριστιάνο Ροναλντο άλλαξε λουκ στο μαλλί και θέλησε να το αποκαλύψει στους ακόλουθούς του στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα και ένα video από προπόνησή του εντός σπιτιού ενόψει της επιστροφής του στα γήπεδα.

O κορονοϊός έθεσε νοκ-άουτ τον Κριστιάνο Ροναλντο από τους τελευταίους αγώνες της Πορτογαλίας αλλά και από εκείνους της Γιουβέντους με Κροτόνε και Ντινάμο Κιέβου, ωστόσο ο 35χρονος σούπερ σταρ δεν πτοείται και δουλεύει σκληρά για να είναι πανέτοιμος όταν θα γυρίσει στα γήπεδα.

Περιμένοντας μάλιστα νέο τεστ για να δει αν είναι αρνητικός ώστε να επιστρέψει στη δράση, ο Πορτογάλος δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει στον κόσμο το πόσο αφοσιωμένος είναι στη δουλειά του, δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα video από προπόνησή του με ποδήλατο γυμναστικής εντός του σπιτιού του.

"Η επιτυχία στη ζωή δεν μετριέται από αυτό που επιτυγχάνεις, από τα εμπόδια που ξεπερνάς", αναφέρει η λεζάντα με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει το video.

Μάλιστα, άδραξε την ευκαιρία και ανέβασε φωτογραφία με το νέο λουκ στο μαλλί του, με τον CR7 να επιλέγει ένα πολύ κοντό "στρατιωτικό" λουκ (κεντρική photo).

Δείτε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Champions League:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE SERIE A VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ