LIGUE 1

Λιόν - Ανζέ 3-2: Άρπαξε την τελευταία ευκαιρία για το τρένο της Ευρώπης

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν έκανε τα εύκολα δύσκολα όμως τελικά υπέταξε την Ανζέ στην έδρα της και με το 3-2 παραμένει ζωντανή στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων της Ligue 1.

Η Λιόν έμενε πολύ πίσω στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και ο αγώνας κόντρα στην Ανζέ ήταν μια τελευταία ευκαιρία να διατηρηθεί σε επαφή με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη Ligue 1. Σε αρκετές περιπτώσεις κινδύνευσε με απώλεια, όμως τελικά πήρε τη νίκη 3-2 για την 30ή αγωνιστική και μπορεί να ελπίζει ακόμα σε μια προσπέραση.

Ο Μουσά Ντεμπελέ σκόραρε μία φορά σε κάθε ημίχρονο για τους "γκον", οι οποίοι όμως έπειτα από τα πρώτα 35 λεπτά αγώνα, χαλάρωσαν και το πλήρωσαν. Ο Ματίας Λάζε προειδοποίησε με δοκάρι και στο 50' ισοφάρισε, ενώ ο Σοφιάν Μπουφάλ απάντησε άμεσα στο 2ο γκολ του Ντεμπελέ.

Ο αγώνας μεταφέρθηκε στο γήπεδο των φιλοξενουμένων όμως και στο 80' μια ομαδική προσπάθεια κατέληξε με τον Τετέ να σκοράρει και να κάνει το 3-2 για τους παίκτες του Πέτερ Μπος.

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ