LIGUE 1

Λιλ - Μπορντό 0-0: Οι ουραγοί των 10 παικτών απέσπασαν ισοπαλία από τους πρωταθλητές

Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν γκολ στη Ligue 1
Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν γκολ στη Ligue 1 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Λιλ μπορούσε να πλησιάσει ακόμα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, όμως σκόνταψε εντός έδρας απέναντι στην ουραγό της Ligue 1, Μπορντό.

Η Λιλ μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στη Ligue 1 και υποδέχθηκε στο "Πιερ Μορουά" μία ομάδα που μεσοβδόμαδα είδε στις εφημερίδες ρεπορτάζ που αποκαλυπτόταν πως ένας παίκτης της έκλεβε παπούτσια συμπαικτών του απ' τα αποδυτήρια. Κι όμως, η Μπορντό κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 για την 30ή αγωνιστική, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για μία ώρα.

Οι πρωταθλητές είχαν τον πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα απέναντι στους ουραγούς και όταν ο Ενόκ Κουατένγκ δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 35 λεπτά αγώνα, όλα έμοιαζαν πιο εύκολα. Οι προσπάθειες του Μπουράκ Γιλμάζ και του Ζονατάν Μπαμπά δεν κατέληγαν στην εστία όμως και όταν αυτό συνέβη, ο Γκαετάν Πουσέν φώναζε "παρών".

Ο χρόνος κυλούσε απειλητικά, ο Ζοσλέν Γκουβερνέκ έριξε στον αγώνα τόσο τον Τζόναθαν Ντέιβιντ όσο και τον Χατέμ Μπεν Αρφά, όμως οι "γιρονδίνοι" κατάφεραν να αντέξουν. Όταν δέχθηκαν γκολ στις καθυστερήσεις, αυτό ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ και το 0-0 τους δίνει τον πρώτο βαθμό έπειτα από τρεις σερί ήττες.

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ