LIGUE 1

Νις - Ρεν 1-1: Ισοπαλία που βόλεψε τη Μαρσέιγ στο κυνήγι της 2ης θέσης

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Νις και Ρεν προσπάθησαν να φτάσουν στη νίκη για να αρπάξουν τη 2η θέση από τη Μαρσέιγ, όμως το 1-1 ευνοεί τους Μασσαλούς στη Ligue 1.

Ένας βαθμός χώριζε Νις και Ρεν πριν από τη σέντρα στην "Άλιαντς Ριβιέρα", ένας βαθμός τις χωρίζει έπειτα από το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή. Το 1-1 για την 30ή αγωνιστική της Ligue 1 στο ντέρμπι για τη 2η θέση τελικά ευνόησε την τρίτη ομάδα που τη διεκδικεί, τη Μαρσέιγ, αφού καμία από τις δύο αντιπάλους δεν την προσπέρασε σε βαθμούς.

Η Νις απέδειξε στο 1ο ημίχρονο το πόσο καλή ομάδα είναι αμυντικά, αφού δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο απέναντι σε μια ομάδα που είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια της. Αντιθέτως, έκανε ορισμένες ευκαιρίες με τον Αντί Ντελόρ, όμως το μηδέν έμεινε μέχρι οι ομάδες να βρεθούν στα αποδυτήρια.

Στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και βρήκαν το γκολ με τον Ντελόρ σδτο 67ο λεπτό. Οι παίκτες του Μπρουνό Ζενεζιό δεν το έβαλαν κάτω και με τον Μπενζαμέν Μπουριζό να δημιουργεί (11η ασίστ, πάνω από Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ) και τον Μαρτέν Τεριέ να εκτελεί (17ο γκολ στο πρωτάθλημα), ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 στο 78'.

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ