ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: "Τρέλα" για ένα εισιτήριο, θα γέμιζαν δύο Μπερναμπέου

Ramón Abila of Argentina's Boca Juniors celebrates with teammates scoring his side's first goal against Argentina's River Plate during a Copa Libertadores first leg final match in Buenos AIres, Argentina, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Μπόκα, Ρίβερ AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Πάνω από 150.000 αιτήσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη για ένα εισιτήριο στο Ρίβερ - Μπόκα, σε λιγότερο από 24 ώρες. Μόνο 10.000 μαγικά χαρτάκια θα διατεθούν στις δύο ομάδες για τον τελικό της 9ης Δεκεμβρίου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Μόλις έγινε επισήμως γνωστό ότι ο τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", οι αιτήσεις από κάθε γωνιά της γης για ένα μαγικό χαρτάκι δίνουν και παίρνουν.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, περισσότεροι από 150.000 φίλαθλοι ζήτησαν να προμηθευτούν εισιτήριο, τόσο πολύ που αν ήταν δυνατό θα θα γέμιζαν δύο Μπερναμπέου. Όπως είναι αναμενόμενο, η εξασφάλιση εισιτηρίου μοιάζει με... θησαυρό.

Η Conmebol, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξενεί τον τελικό, έχουν "πολιορκηθεί" από αιτήσεις, ενώ η ομοσπονδία της Ισπανίας έβαλε φραγή στα τηλέφωνά της. Οι περισσότερες αιτήσεις έγιναν από την κοινότητα των Αργεντινών που ζουν στην Ισπανία.

Εκτιμάται ότι στη χώρα της Ιβηρικής μένουν 71.000 Αργεντινοί, εκ των οποίων οι 9.000 στη Μαδρίτη. Αν συνυπολογιστούν αυτοί που έχουν διπλή υπηκοότητα, φτάνουμε τον αριθμό 200.000. Στο μεταξύ, Ρίβερ και Μπόκα θα λάβουν μόλις 10.000 μαγικά χαρτάκια.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, δηλαδή, θα υπάρχουν 5.000 οργανωμένοι των Μιγιονάριος και άλλοι τόσοι των Χενέισες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Copa Libertadores: Η εξωφρενική τιμή του εισιτηρίου για το Ρίβερ - Μπόκα
Ρίβερ - Μπόκα: Ο Μαραντόνα έμαθε για "Μπερναμπέου" και ξέσπασε με βρισιές!
Σαντιάγκο Μπερναμπέου: Το γήπεδο των μεγάλων τελικών (VIDEOS)
Copa Libertadores: Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ο τελικός Ρίβερ - Μπόκα

AP Photo/Natacha Pisarenko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ