ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λαζαρίδης: "Mπορεί και να φύγω"

Λαζαρίδης: "Mπορεί και να φύγω"
Λαζαρίδης

Ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον Αστέρα Τρίπολης άφησε ο Νίκος Λαζαρίδης

Ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης των Αρκάδων μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα arcadia-sports.
" Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, ειδικά στο δεύτερο γύρο. Είχε την τύχη στα χέρια μας και όλα εξαρτιόνταν από εμάς. Παίζαμε κόντρα στον Άρη που είναι μια πάρα πολύ καλή, αλλά δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι, το οποίο ήταν μια κατηγορία για εμάς. Τα καταφέραμε και ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη για τον Αστέρα".

Τι έπαιξε ρόλο και στο ματς με τον Άρη ήρθαν όλα όπως τα θέλατε;


" Έπαιξε ρόλο ότι θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Παίξαμε δυνατά και ήμασταν πολύ αποφασισμένοι για τη νίκη. Μόνο αυτό είχαμε στο μυαλό μας γιατί με άλλο αποτέλεσμα θα μπλέκαμε σε περιπέτειες. Είμαστε χαρούμενοι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτή τη χρονιά".

Θεωρείς ότι κλείνει ο κύκλος της ομάδας που έφτασε τον Αστέρα στη Superleague και είχε πολύ καλές παρουσίες τρία χρόνια τώρα;

" Δεν ξέρω εάν κλείνει ο κύκλος. Είναι στο χέρι της διοίκησης. Κάποιοι παίκτες είμαστε ελεύθεροι και η διοίκηση από τη μεριά της θα κάνει κάποιες κινήσεις. Τώρα για το εάν κλείνει ένας κύκλος για κάποιους παίκτες, αυτό το ξέρουν μόνο οι άνθρωποι της διοίκησης".

Τι σκέψεις κάνει για το μέλλον σου με δεδομένο ότι έχεις κάποιες προτάσεις για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

" Το πρώτο πράγμα που ήθελα ήταν η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή. Από τη στιγμή που το καταφέραμε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι καλό για μένα που με σχολιάζουν θετικά κάποιες ομάδες αλλά ακόμα είναι νωρίς για να αποφασίσω κάτι. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας και θα δούμε τι θα γίνει".

Θα ήθελες να παραμείνεις;

" Είναι στο χέρι της διοίκησης. Εγώ είμαι στην ομάδα τόσα χρόνια. Θα δούμε".


















TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ