ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσέζαρεκ: "Ο κύκλος μου εδώ έχει τελειώσει"

Τσέζαρεκ: "Ο κύκλος μου εδώ έχει τελειώσει"
Τσέζαρεκ

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μίλησε για τον κύκλο που έκλεισε και την αποχώρησή του από τον Αστέρα

Επιπλέον, με δηλώσεις του στο arcadia-sports.gr, ο Κροάτης επιθετικός τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα, ενώ τέλος ευχαρίστησε τους πάντες στον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Τσέζαρεκ:

Με την παραμονή στην κατηγορία έφυγε ένα μεγάλο άγχος;

" Έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Είχαμε πολύ άγχος. Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες, όπως και ο προπονητής με τη διοίκηση. Ήταν υποχρέωσή μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν λέμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα και αξίζει να κάνει κάτι παραπάνω".

Έκλεισε ο κύκλος σου στον Αστέρα. Τι θέλεις να πεις γι' αυτό;

" Έκλεισε ο κύκλος μου. Ήμουν τρία χρόνια εδώ και γι' αυτό το λόγο είχα πολύ άγχος και δεν ήθελα να φύγω αποτυχημένος από την ομάδα. Γι' αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος".

Έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις;

" Δεν έχω αποφασίσει. Απλά ο κύκλος μου εδώ έχει τελειώσει. Πέρασα τρία χρόνια στην Τρίπολη και κρατάω από τον Αστέρα και από τον κόσμο μόνο τις καλές στιγμές. Είμαι ακόμα παίκτης του Αστέρα, έχουμε άλλο ένα ματς κόντρα στην ΑΕΚ και πιστεύω θα ήταν πολύ ωραίο να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκη".

Ποιά ήταν η κορυφαία σου στιγμή στην ομάδα;

" Οι καλύτερες στιγμές ήταν την πρώτη χρονιά που καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και η ομάδα ήταν πολύ ψηλά. Αυτές οι στιγμές ήταν αξέχαστες".

Τι θες να πεις στους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι σε έφεραν πριν από τρία χρόνια στο σύλλογο;

" Αυτοί οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος της Τρίπολης και της Αρκαδίας πρέπει να τους στηρίξει γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όλος ο κόσμος πρέπει να τους αγκαλιάσει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα στην Τρίπολη και γενικότερα στην Αρκαδία".

Ελλάδα ή εξωτερικό θα επέλεγες για τον επόμενο προορισμό της καριέρας σου;

" Δεν ξέρω ακόμη. Δεν έχω αποφασίσει. Έχω μερικές προτάσεις. Θα δούμε στο τέλος".

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί έζησα ωραίες στιγμές εδώ και πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Όταν ζεις κάπου τρία χρόνια δεν μπορεί να φύγεις έτσι. Τα συναισθήματα μένουν μέσα μου".


























TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ