ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λαζαρίδης: "Έτοιμοι για τη νίκη"

Λαζαρίδης: "Έτοιμοι για τη νίκη"
Λαζαρίδης

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Αστέρα Τρτίπολης ενόψει ΑΕΛ. Πίστη στην νίκη από τον Λαζαρίδη

Οι ποδοσφαιριστές του Κάρλος Καρβαλιάλ προπονήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις με τη μπάλα αλλά και τακτική.
H μάχη των "Αρκάδων" απέναντι στο σύλλογο του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα είναι η πρώτη μπροστά στο κοινό τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και άπαντες στο στρατόπεδο του Αστέρα στοχεύουν στην θετική εμφάνιση και φυσικά το "τρίποντο".

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε την Πέμπτη, επιβεβαίωσε την πίστη των ποδοσφαιριστών της ομάδας για την κατάκτηση των πρώτων τριών πόντων της χρονιάς.

" Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και παράλληλα είναι το πρώτο φετινό στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει πώς θέλουμε να δώσουμε όλοι οι παίκτες τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά στο γήπεδο και πιστεύω πώς είμαστε έτοιμοι για να φτάσουμε στη νίκη. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω τους φίλους της ομάδας να μας συμπαρασταθούν και να μας δώσουν την ώθηση για να φτάσουμε στον τελικό σκοπό μας

".




TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ