ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην τελική ευθεία ενόψει ΑΕΛ

Στην τελική ευθεία ενόψει ΑΕΛ
προπονηση

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Καρβαλιάλ, με την προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ να μπαίνει στην τελική της ευθεία

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής, αφιερώνοντας σε αυτά μεγάλο μέρος της προπόνησης της Δευτέρας.
Οι πολλές απουσίες λόγω τιμωριών αλλά και τραυματισμών προβληματίζουν τον Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Φιλομένο, Καρντόσο και Ζαϊρί αλλά και στους τραυματίες Μιλάνο και Λαδάκη.

Από την Πέμπτη τα εισιτήρια για Λάρισα:

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στη Λάρισα θα ξεκινήσει την Πέμπτη.

Αναλυτικά

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενόψει του αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14.09.2008 και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου ως εξής:

· από Πέμπτη 11/09 έως Σάββατο 13/09, ώρες διάθεσης 17:00 - 20:00.
· την Κυριακή 14/09 από τις 13:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι παιδιά ηλικίας μέχρι 5 ετών εισέρχονται στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αποκλειστικά με ευθύνη του ενηλίκου που τα συνοδεύει, και χωρίς δικαίωμα αριθμημένης θέσης.
Τιμές εισιτηρίων: 15 €[παιδικό], 20€, 30€, 40€









Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη νέα κερκίδα

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη νέα κερκίδα του γηπέδου του Αστέρα που θα είναι έτοιμη για να χρησιμοποιηθεί από τους φίλους της ομάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λάρισα.

Στην κερκίδα θα αναγράφεται η λέξη "ΜΩΡΙΑΣ" ενώ κάτω από τη νέα κερκίδα θα δημιουργηθούν νέα γραφεία για τις διοικητικές υπηρεσίες της ΠΑΕ Αστέρας.












TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ