ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (16/8) για να δώσει απαντήσεις στον Μπαρτομέου

Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει τη Δευτέρα (16/8) ο Τζουάν Λαπόρτα, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στον Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου σχετικά με τα όσα ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα στην επιστολή του.

Στη διάθεση των media θα τεθεί τη Δευτέρα (16/8) ο Τζουάν Λαπόρτα, προκειμένου να απαντήσει στον Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Με επιστολή του την Παρασκευή (13/8), ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αρνείται τις κατηγορίες για ευθύνη του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, μέσω μίας εκτενής επιστολής, ο Μπαρτομέου, ο οποίος παραιτήθηκε πριν 10 μήνες από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική που ακολούθησε ο σύλλογος κατά την διάρκεια της θητείας του και υποστήριξε ότι όσο βρισκόταν αυτός στην θέση του προέδρου οι μπλαουγκράνα είχαν επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδου.

Κάπως έτσι, ο Λαπόρτα κάλεσε σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα λάβει χώρα αύριο, όπου θα κάνει εκτενή αναφορά στο κλείσιμο των λογαριασμών της περασμένης σεζόν. Αναμφίβολα βέβαια, θα εκμεταλλευτεί το γεγονός για να απαντήσει δημόσια στον Μπαρτομέου, ο οποίος κατηγόρησε την τωρινή διοίκηση για αδράνεια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ