ΑΕΚ

Κριχόβιακ στους ανθρώπους της ΑΕΚ: "Φέρτε με και παίζω και αύριο"

Ο Κριχόβιακ με την εθνική Πολωνίας
Ο Κριχόβιακ με την εθνική Πολωνίας @ 2018 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο Γρέγκορζ Κριχόβιακ είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και μια από τις ατάκες που ανέφερε στους ανθρώπους της ομάδας στις διαπραγματεύσεις ήταν "φέρτε με και παίζω και αύριο"ό.

Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής που θα ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της, καθώς είναι έτοιμη να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, εκμεταλλευόμενη την παύση του συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στις διαπραγματεύσεις που είχε ο Πολωνός διεθνής μέσος με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τους ανέφερε μεταξύ άλλων: "Φέρτε με και παίζω και αύριο", αναφερόμενος (και) στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το σχέδιο είναι για να παίξει για τα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια των playoffs, ωστόσο η προοπτική είναι για να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, αν υπάρξει προσοδοφόρο έδαφος στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί εισήγηση των Κονέ - Παπαδημητρίου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το "ΟΚ" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, παρά το "αλμυρό" συμβόλαιό του.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ