ΟΦΗ

Κουράκης: "Δεν εγκαταλείπω τον ΟΦΗ"

Κουράκης: "Δεν εγκαταλείπω τον ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΦΗ το οποίο διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Ξημέρης, Μανώλης Βρέντζος, Μανώλης Παπακαλιάτης, Νίκος Μαχλάς, Μανώλης Δαμιανάκης, Γιώργος Αμπαρτζάκης και Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Βασικό αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η επόμενη μέρα στον ΟΦΗ καθώς ο Γιάννης Κουράκης έχει γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας.

Ο Γιάννης Κουράκης θα παραμείνει στην προεδρία του ΟΦΗ μέχρι τις 28 Ιουλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για την εκλογή του νέου προέδρου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ, ορίστηκε Δ.Σ. την επόμενη Τρίτη όπου θα συζητηθεί για το ποιοι είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ομάδα.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Κουράκης τόνισε: "Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου σαν πρόεδρος. Λόγω των επικείμενων εκλογών δεν μπορώ να συνεχίσω στην θέση του προέδρου. Όμως αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι φεύγω από τον ΟΦΗ. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και δεν την εγκαταλείπω σε καμία περίπτωση".

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, πρόσθεσε: "Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Αν γίνει πετυχημένα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τότε ο ΟΦΗ μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μην έχει ανάγκη κανέναν άλλον πέραν από τον κόσμο που είναι μεγάλος συμπαραστάτης".

Επίσης, ο κ. Κουράκης έκανε κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου προκειμένου να σταθεί δίπλα στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέσσερις μεταγραφές

Παράλληλα, συζητήθηκε και η ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν και αποφασίστηκε ο ΟΦΗ να κινηθεί για την πραγματοποίηση τεσσάρων μεταγραφών. Συγκεκριμένα θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, ένας δεξιός μπακ, ένας αριστερός χαφ (αν δεν μείνει ο Πόποβιτς) και ένας κεντρικός αμυντικός.

Επίσης, ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο ξανά στο "Γεντί Κουλέ" και δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της έδρας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Τέλος, συζητήθηκε για αρκετή ώρα το θέμα της προσφυγής του ΟΦΗ στα διεθνή δικαστήρια για το θέμα με τους φακέλους των αδειοδοτήσεων όλων των ομάδων. Έτσι, αποφασίστηκε να κινηθεί η ομάδα στο CAS με την διορία να λήγει την ερχόμενη Παρασκευή.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ