ΟΦΗ

Τα ηνία στον Χατζηνικολάου

Τα ηνία στον Χατζηνικολάου
INTIME SPORTS

Ο γρίφος για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ λύθηκε την Δευτέρα, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου. Έτσι ο 45χρονος τεχνικός επιστρέφει στην Κρητική ομάδα μετά από πέντε χρόνια.

" Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή κ. Γιάννη Χατζηνικολάου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο κ. Χατζηνικολάου έχει εργαστεί επίσης σε Αιγάλεω, Ιωνικό και Άγιο Νικόλαο.

Λίγο αργότερα, ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και αναφέρθηκε στην επιστροφή του, αλλά και στις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

" Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι στον πάγκο του ΟΦΗ. Πριν από 5 χρόνια ήμουν εδώ όμως τα πράγματα είναι τώρα διαφορετικά καθώς ο ΟΦΗ τότε ήταν στην Α' Εθνική ενώ τώρα στην Β'. Εύχομαι την επόμενη περίοδο να ξαναβρεθεί την ομάδα στην superleague", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω. Όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να μην ήμουν στην θέση του προπονητή αλλά ξέρω την ομάδα και πιστεύω πως μου είναι πιο εύκολο να προσαρμοστώ απ' ότι κάποιος άλλος".

Για τις μεταγραφές ανέφερε: " Έχουμε μιλήσει με το Νίκο και γνωρίζουμε που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Όποιες μεταγραφές έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην ομάδα είναι αξιόλογες και θα βοηθήσουν και ευελπιστώ να έχουμε καλή συνεργασία με τα παιδιά. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και να έχει πολύ καλή εικόνα. Αν τα καταφέρουμε θα δείτε μία πολύ καλή ομάδα".

Για το πως θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ είπε: " Θα αγωνιζόμαστε με ένα σύστημα 4-2-3-1 που θα παραλάσεται με ένα 4-4-2 . Στόχος είναι η ομάδα να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο".

Ανανεώνει ο Βεζυρίδης

Στο μεταξύ, την εστία του ΟΦΗ θα υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Ο 36χρονος γκολκίπερ που αγωνίστηκε σε 39 από τα 40 συνολικά ματς του ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, συμφώνησε σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την συμφωνία, ο έμπειρος τερματοφύλακας εξήγησε στον «Αthletic Radio 104,2», τους λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πολυχρόνη Βεζυρίδη στον «Αthletic Radio 104,2»:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ: " Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία και γίνεται αυτό που εγώ επιθυμούσα αλλά και οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Ελπίζω ότι φέτος θα πάνε όλα καλύτερα και θα γίνει πραγματικότητα ο στόχος που δεν πετύχαμε φέτος. Δεν ήταν πολύ δύσκολο να συμφωνήσουμε και για να είμαι ειλικρινής ανυπομονώ να έρθω στο Ηράκλειο.

Υπήρχε μια σκέψη για την Δόξα Δράμας, το σκεφτόμουν και με την οικογένεια μου. Αν έκανα αυτό το βήμα, θα γινόταν με στενοχώρια γιατί δεν ήθελα να φύγω από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Έγινε αυτό που ήθελε η καρδιά μου. Όπως και να έχει, τον πρώτο λόγο τον είχε ο ΟΦΗ".

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: " Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο λόγος που μπορούσα να δίνω τα μέγιστα κάθε Κυριακή. Τα έχω πει ξανά και δεν θέλω να τα λέω συνέχεια για να γίνομαι γραφικός. Είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτός ο κόσμος και βρίσκεται δίπλα μας".

Για το νέο πρωτάθλημα: " Αφήσαμε ανοικτούς λογαριασμούς με όλους τους κυρίους που δεν μας επέτρεψαν να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε αποφασισμένοι ώστε να κάνουμε πράξη και έχουμε πάρει την υπόθεση πατριωτικά. Αυτό το γεγονός θα παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα".

Για τον εαυτό του: " Πιστεύω ότι και στα 35 που βρίσκομαι δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω την ομάδα. Εξάλλου μιλούν και οι αριθμοί με τους αγώνες που έπαιξα πέρυσι. Η περσινή σεζόν ήταν μια γεμάτη χρονιά και το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας".

Για τις κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση του ΟΦΗ: " Με τον Μανώλη Ψωμά έχουμε βρεθεί σαν αντίπαλοι αρκετές φορές και είναι μια μεγάλη κίνηση από την διοίκηση του ΟΦΗ που τον έφερε στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την διατήρηση του μεγαλύτερου κορμού της ομάδας αλλά και με τις μεταγραφές που έγιναν, θα εμφανιστούμε πανίσχυροι την φετινή σεζόν. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και θα δει το αποτέλεσμα".

Για την πρώτη του χρονιά στον ΟΦΗ: " Σίγουρα αυτά που έχω ζήσει και έχω νιώσει, δεν τα έχω περάσει ξανά στην ζωή μου. Όλα όσα έγιναν πέρυσι μας έχουν πεισμώσει για να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχουμε διοίκηση που δεν ασχολείται με το παρασκήνιο και αυτό είναι προς τιμήν της. Είναι χαρά που δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα και εμείς στηριζόμαστε στα πόδια μας, στον κόσμο μας και γενικά στις δικές μας δυνατότητες".

Για τους Γιάννη Κουράκη και Νίκο Μαχλά: " Ο Νίκος Μαχλάς δουλεύει ασταμάτητα και κάνει ότι πρέπει ώστε να μην λείπει τίποτα από την ομάδα. Το ίδιο και ο πρόεδρος του ΟΦΗ. Το δείχνουν άλλωστε οι κινήσεις που γίνονται και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα φανούν ακόμα περισσότερα όσα γίνονται. Το λέω ξανά ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τους παίκτες και την διοίκηση και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ