CHAMPIONS LEAGUE

Κουνιέται ξανά το "σεντόνι"

Κουνιέται ξανά το "σεντόνι"
σεντόνι

Bέρντερ-Ανόρθωση, Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ, Μαρσέιγ-Λίβερπουλ στην πρεμιέρα

Οι ομάδες που μετέχουν στους τέσσερις πρώτους ομίλους ρίχνονται στην μάχη και εκτός από τον Παναθηναϊκό από Ελληνικής πλευράς που υποδέχεται την Ίντερ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου των «πρασίνων», η Ανόρθωση κάνει ποδαρικό για πρώτη φορά στους ομίλους αντιμετωπίζοντας στην Βρέμη την Βέρντερ.
Πρεμιέρα κάνουν και ορισμένα από τα φαβορί του θεσμού με την Τσέλσι να υποδέχεται την Μπορντό, την Μπαρτσελόνα την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενώ η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μαρσέιγ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πιο αναλυτικά:

1ος όμιλος:Πέρυσι έφτασε μία ανάσα από τη στέψη αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Μόσχας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Φέτος με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι στο τιμόνι, η Τσέλσι φιλοδοξεί να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και ψάχνει για το καλό ξεκίνημα με αντίπαλο την Μπορντό στο «Στάμφορντ Μπριτζ»(21:45-NOVASPORTS 7).

Από την άλλη πλευρά οι Γάλλοι θα κυνηγήσουν την έκπληξη και ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο, σίγουρα θα δημιουργήσει βλέψεις για πρόκριση.Εσιέν και Ντρογκμπά δεν υπολογίζονται για τους γηπεδούχους και οι Σαλμέ και Τρεμουλίνας για τους φιλοξενούμενους. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, το άλλο φαβορί, η Ρόμα φιλοξενεί την ρουμανική Κλουζ και στοχεύει σε ένα καλό ποδαρικό.

Οι Ιταλοί στοχεύουν και φέτος ψηλά στην διοργάνωση και θα βρουν απέναντι τους μία από τις «σταχτοπούτες» του θεσμού που φιλοδοξεί πάντως να μην μείνει μόνο στη συμμετοχή. Μεξές, Ζουάν και Περότα δεν θα είναι στην διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

2ος όμιλος: Στον άλλο αγώνα του ομίλου του Παναθηναϊκού, η Ανόρθωση κάνει πρεμιέρα σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας στη Βρέμη την Βέρντερ(21:45-NOVASPORTS 2).

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια που θα παραταχτεί χωρίς τον τραυματία Σκοπελίτη αλλά και τους Ντομπρασίνοβιτς, Λάμπρου, Βοσκαρίδη και Οτσόκολιτς, έχει δύσκολη αποστολή αλλά θα επιδιώξει να αποδείξει ότι η παρουσία της στο κυρίως πιάτο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μόνο τυχαία.

3ος όμιλος: Η Μπαρτσελόνα αποτελεί το φαβορί του ομίλου και κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Πέπε Γκουαρντιόλα πλέον στο τιμόνι της αλλά και χωρίς τον Ροναλντίνιο. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν τη νίκη απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας(21:45-NOVASPORTS 4) για να κάνουν καλό ποδαρικό να επιβεβαιώσουν τον τίτλο που φέρουν αλλά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημα στο ξεκίνημα του ισπανικού πρωταθλήματος. Απόντας θα είναι ο τραυματίας Μιλίτο.

Οι Πορτογάλοι από την άλλη πλευρά χωρίς τον τραυματία Λιέντσον, θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, με το οποίο θα αυξήσουν με το καλημέρα τις ελπίδες τους. Στον άλλο αγώνα επί Ελβετικού εδάφους, η Βασιλεία επιστρέφει μετά από έξι χρόνια σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και αντιμετωπίζει την Σαχτάρ που έχει και φέτος υψηλές φιλοδοξίες στον θεσμό.

4ος όμιλος: Αμφίρροπο παιχνίδι προμηνύεται στο «Φίλιπς Στάντιουμ» όπου η έμπειρη στο Τσάμπιονς Λιγκ Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης που επιστρέφει με πολλά όνειρα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ολλανδοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα ενώ από την άλλη πλευρά οι «ροχιμπλάνκος» στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Στο άλλο παιχνίδι Μαρσέιγ και Λίβερπουλ όπως και πέρυσι κοντράρονται εκ νέου στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ(21:45-NOVASPORTS 3). Οι Μασσαλοί φιλοδοξούν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των «κόκκινων» οι οποίοι πάντως έχουν καλή ψυχολογία από το καλό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ και την τελευταία νίκη στο ντέρμπι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.




















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ