ΣΤΗΜΕΝΑ

Κούγιας: "Το πιο στημένο ματς που έγινε ποτέ"

Κούγιας: "Το πιο στημένο ματς που έγινε ποτέ"
Κούγιας Κομπότης INTIME SPORTS

Διαβάστε τι κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για τον Αστέρα και τι συνέβη στις υποθέσεις του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα η ομάδα του Λεβαδειακού και ο Γιάννης Κομπότης θα απολογηθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για το ματς Λεβαδειακός - Ηλιούπολη.

Εκδικάζονται επίσης οι υποθέσεις του ΟΦΗ και του Θρασύβουλου μετά την έφεση της αθωωτικής απόφασης.

Βασικός μάρτυρας και σε αυτή την υπόθεση είναι ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος "έκαψε" με τα λεγόμενα του τις δυο ομάδες:

"Ήταν στημένο το παιχνίδι, ίσως το πιο στημένο που έγινε ποτέ. Και μάλιστα στήθηκε με θρασύτατο τρόπο. Προκαλούσε γέλιο η όλη ιστορία και την επόμενη μέρα υπήρχαν αναφορές στον Τύπο. Στο πρώτο ημίχρονο η Ηλιούπολη έμοιαζε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια άλλαξαν όλα", είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια τόνισε πως με τον Κομπότη είχε καλή σχέση στο παρελθόν:

"Δεν φανταζόμουν ότι ο Κομπότης θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία. Ο Κομπότης είναι βιομήχανος, οικογενειάρχης και τον γνωρίζω πολύ καλά. Κακοποιό στοιχείο δεν υπήρξε ποτέ. Η Ηλιούπολη είναι αυτή που είχε το μαχαίρι και το πεπόνι".

Αναλυτικά τι συνέβη με τις καταθέσεις...

12:35: Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ βρίσκεται και ο Γιώργος Μποροβήλος που καταθέτει για την υπόθεση στην οποία έχει κριθεί, αρχικά, ως ένοχος. Όπως είναι φυσικό ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης δηλώνει αθώος.

12:38: Οι δικηγόροι του Αστέρα έχουν καταθέσει DVD με τον αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου και ζήτησαν προθεσμία την οποία και πήραν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να καταθέσουν υπόμνημα.

12:40: Τη.. σκυτάλη πήρε η υπόθεση του ΟΦΗ με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Ηρακλή Νύχταρη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νίκος Μαχλάς που τόνισε πως ο Νύχταρης έκανε... πλάκα με τον Τσακογιάννη στο τηλέφωνο σύμφωνα με τα όσα είπε.

12:47: Στην αίθουσα έφτασε και ο Αλέξης Κούγιας με σκοπό να καταθέσει για την υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης και του ΟΦΗ (δεν ήρθε από την αρχή γιατί ήταν στην υπόθεση του Λεβαδειακού)

12:50: Ο γνωστός ποινικολόγος δεν είπε κάτι για την υπόθεση του Αστέρα και τώρα καταθέτει για τον ΟΦΗ

13:05: Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως ο Τσακογιάννης έστηνε αγώνες εις βάρος της ομάδας του (Ηλιούπολη).

13:10: Σε ερώτηση γιατί ο Νύχταρης δεν είναι στην όλη διαδικασία, οι άνθρωποι του ΟΦΗ τόνισαν ότι δεν είναι "παρών" γιατί δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΟΦΗ

13:15: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, απόφαση θα έχουμε την ερχόμενη Τετάρτη 12/10. Ο ΟΦΗ θα καταθέσει υπομνήματα την Δευτέρα για την υπόθεση.

13:18: Ξεκίνησε η εκδίκαση για τον Θρασύβουλο με τον Αλέξη Κούγια να καταθέτει και πάλι!

13:25: Τα όσα καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας έχουν όπως πάντα ενδιαφέρον... "Σάπιο φρούτο", χαρακτήρισε τον διαιτητή Δημητρόπουλο (για την υπόθεση του Θρασύβουλου πάντα).

13:30: Ο Κούγιας αποχώρησε και τη "σκυτάλη" πήρε ο Δημητρόπουλος

13:40: Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Δημητρόπουλος: "Για ένα ματς πριν 7 χρόνια (Λαμία - ΠΑΣ) το πήρε προσωπικά ο Κούγιας". Στη συνέχεια το λόγο πέρε ο δικηγόρος του Θρασύβουλου.

13:43: Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και απόφαση για τον Θρασύβουλο ίσως έχουμε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ