ΣΤΗΜΕΝΑ

Κρίσιμη μέρα για Αστέρα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ

Κρίσιμη μέρα για Αστέρα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ
Μποροβήλος Αστέρας Τρίπολης INTIME SPORTS

Στις 10:30 απολογείται ο Λεβαδειακός, στις 12:00 εκδικάζεται η έφεση του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε αποφάσεις και για τον ΟΦΗ.

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα την Πέμπτη το πρωί όσον αφορά την υπόθεση των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού, αφού Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ θα περάσουν εκ νέου τις πόρτες των δικαστηρίων.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 10:30 με τον Λεβαδειακό να πηγαίνει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League με σκοπό να απολογηθεί για τον αγώνα με την Ηλιούπολη, που συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ και τον χαρακτηρίζει ως "στημένο".

Στη συνέχεια σκυτάλη παίρνει η ομάδα του ΟΦΗ με τον Θρασύβουλο, καθώς θα εκδικαστούν οι εφέσεις που άσκησαν οι εισαγγελείς κατά των αθωωτικών αποφάσεων για τους δυο συλλόγους.

Τέλος με ενδιαφέρον περιμένουμε και την απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης που θα περάσει από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στις 12:00, με του Αρκάδες να έχουν προσφύγει κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague που τους έστειλε στην δεύτερη κατηγορία.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ