ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Koβάσεβιτς: "Οικογένεια μου ο Ολυμπιακός"

Koβάσεβιτς: "Οικογένεια μου ο Ολυμπιακός"
κοβασεβιτς

Σε εκδήλωση που έγινε στη Λάρνακα παρουσία του Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Μωυσέως, για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ίδρυση της τοπικής ΠΕΦΟ

Στην ομιλία του ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στον Κοβάσεβιτς, λέγοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στον Τάσο Πάντο, για τον οποίο είπε πως όταν πήγε στον Ολυμπιακό ουδείς περίμενε να έχει αυτή την εξέλιξη, όμως αυτός με το πάθος και την αγωνιστικότητά του έχει προσφέρει πολλά και έχει συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας.
Στο τέλος πρόσθεσε: " Η χρονιά άρχισε από αυτή την πόλη άσχημα για την ομάδα μας και σε αυτή την πόλη βρισκόμαστε τώρα, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζουμε και ενός ακόμα Κυπέλλου".

Από τη δική του μεριά, ο Πάντος τόνισε μεταξύ άλλων: " Εγώ απλώς έχω κάποια στοιχεία από αυτά που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, δηλαδή το πάθος, τη δύναμη και την αγωνιστικότητα. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που δουλέψαμε ενάμιση περίπου χρόνο μαζί με έναν ποδοσφαιριστή και άνθρωπο σαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς".

Ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε: " Ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ