ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιθυμία του Γκαλέτι και η φιέστα

Η επιθυμία του Γκαλέτι και η φιέστα
γκαλετι πανηγυρικο

Ο Γκαλέτι εξέφρασε την επιθυμία για παραμονή του Βαλβέρδε. Φιέστα με Θρασύβουλο στο Καραϊσκάκη;

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήρθε να προστεθεί στην λίστα με τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη, Βασίλης Τοροσίδη και Χρήστο Πατσατζόγλου, οι οποίοι έχουν πει δημοσίως πως θέλουν να συνεχίσουν με τον Βαλβέρδε στον πάγκο.
" Ο προπονητής έκανε σπουδαία δουλειά, είναι μεγάλος προπονητής, θα δούμε τι θα αποφασίσει για το μέλλον του, εάν θα φύγει ή θα παραμείνει, έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο, ελπίζω να συνεχίσει όμως", είπε αρχικά ο Γκαλέτι με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι και συμπλήρωσε:

" Είμαι πολύ ευτυχισμένος, η αλήθεια είναι πως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμάς, είμαι ευχαριστημένος για την κατάκτηση, πρέπει να απολαύσουμε μερικές ημέρες ξεκούρασης. Θα ηρεμήσω περνώντας κάποιες ημέρες οικογενειακά, γεμίζοντας τις... μπαταρίες εν όψει των επερχόμενων αγώνων, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε και στον τελικό του Κυπέλλου".

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο άτυχο της χρονιάς Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον οποίο αφιέρωσαν την κατάκτηση του τίτλου: "Είναι δίκαιο το αίτημά του να θέλει ν' αγωνιστεί, μακάρι να έχει αυτή τη δυνατότητα, δεν ξέρω τι θα πει ο σύλλογος ή κι ο ίδιος, πρέπει να παίξει 5 λεπτά για να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος όπως του αξίζει".

Φιέστα στο Καραϊσκάκη

Όπως όλα δείχνουν η φιέστα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί κόντρα στον Θρασύβουλο στο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο 25 Απριλίου. Πρόκειται για μία σκέψη που υπήρχε εδώ και μερικές μέρες, δηλαδή να ζητήσουν την αλλαγή της έδρας από την Φυλή στο φαληρικό Στάδιο.

Άλλωστε ο Θρασύβουλος θα βγει κερδισμένος από την όλη υπόθεση, καθώς θα θεωρείται ως γηπεδούχος και θα έχει μερίδιο στα εισιτήρια. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στην συμφωνία και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσει Superleague.

Στην επικείμενη συνάντηση θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να χαρίσει μια... τελευταία παράσταση στο κοινό που αγάπησε αλλά και τον αγάπησε όσο λίγους παίκτες έχουν παίξει στον Θρύλο.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ