ΙΤΑΛΙΑ

Κορόνα: "Οι γονείς του Τζανιόλο πλήρωσαν 120 χιλιάδες ευρώ για τα χρέη του εξαιτίας του τζόγου"

Ο Νικολό Τζανιόλο
Ο Νικολό Τζανιόλο @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Η υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία έχει προκαλέσει τριγμούς στο οικοδόμημα του ποδοσφαίρου στη γειτονική χώρα, με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κάνουν λόγο για χρήματα που έδωσαν οι γονείς του Τζανιόλο για να πληρώσει τα χρέη του.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή το τελευταίο διάστημα μετά από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρνουν αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού.

Οι Νικολό Τζανιόλο, Νικολό Φατζόλι και Σάντρο Τονάλι είναι τρεις από τους παίκτες που έχουν παραδεχτεί την ενοχή τους και έχουν συνεργαστεί με την Εισαγγελία του Τορίνου και την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να αποφύγουν μία εξοντωτική τιμωρία, με την ποινή που ανακοινώθηκε μάλιστα για τον Φατζόλι να είναι επτά μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν εκδοθούν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης και για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, ο Φαμπρίτσιο Κορόνα, διάσημος παπαράτσο, αποκάλυψε πως τα χρέη που είχε ο Νικολό Τζανιόλο ως απόρροια της εμπλοκής του με τζόγο, οδήγησαν τους γονείς του να δώσουν χρήματα για να τον ξεμπλέξουν απο τους δανειστές του.

"Τον βοήθησαν και έγραψαν στο όνομά του ένα διαμέρισμα που είχαν στην Σπέτσια. Η μαμά του Τζανιόλο του έδωσε 40 χιλιάδες ευρώ. Η μητέρα ήξερε ότι ο γιος του έπαιζε.

Ξέρω ότι ο πατέρας του έστειλε 80 χιλιάδες ευρώ στο Μιλάνο, 80 χιλιάδες που δεν ξέρω που τα χρωστούσε ο Τζανιόλο", είπε χαρακτηριστικά για τον άλλοτε παίκτη της Ρόμα και νυν της Άστον Βίλα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ