ΙΤΑΛΙΑ

Μάνατζερ Τονάλι: "Ο Σάντρο δίνει τον πιο σκληρό αγώνα, αυτόν κόντρα στον εθισμό στον τζόγο"

Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μίλαν | 19 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μίλαν | 19 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Σάντρο Τονάλι περιμένει να μάθει την ετυμηγορία της ιταλικής δικαιοσύνης για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο στοιχηματισμού, με τον Ιταλό μέσο να έχει πάντως το Ok από την αγγλική ομοσπονδία για να παίζει με την Νιούκαστλ μέχρι να βγει η απόφαση.

Το σκάνδαλο στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στην Ιταλία εδώ και λίγες ημέρες και εμπλέκει διεθνείς Ιταλούς παίκτες παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 40 ύποπτους ποδοσφαιριστές.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν βγει στο προσκήνιο είναι αυτά των Σάντρο Τονάλι, Νικολό Φατζόλι και Νικολό Τζανιόλο, όπου όλοι τους έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους και έχουν δηλώσει πως θα συνεργαστούν με την Εισαγγελία του Τορίνου και την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να έχουν όσο το δυνατόν τη μικρότερη δυνατή ποινή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όσον αφορά δε στον Σάντρο Τονάλι, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή στην ιστορία με το πέρασμά από την Μίλαν στην Νιούκαστλ, περιμένει να μάθει με αγωνία την απόφαση της δικαιοσύνης, με τον μάνατζέρ του να σπεύδει να τον υπερασπιστεί με δημόσια τοποθέτησή του την Τρίτη.

"Ο Σάντρο δίνει αυτή τη στιγμή το πιο σκληρό παιχνίδι, αυτό κόντρα στον εθισμό στον τζόγο. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αυτό το παιχνίδι μπορεί να σώσει τη ζωή του και να αποτελέσει έπειτα παράδειγμα για άλλα παιδιά", τόνισε ο Μπέπε Ρίζο, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι πληγωμένος και στενοχωρημένος αλλά έχει καταλάβει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με αποφασιστικό τρόπο. Η Νιούκαστλ είναι στο πλευρό του, ο παίκτης προπονείται κανονικά με την ομάδα του και ενδεχομένως να παίξει το ερχόμενο Σάββατο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται πως η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία παρακολουθεί την κατάσταση και μέχρι στιγμής επιτρέπει στον Τονάλι (όπως και στον Τζανιόλο που αγωνίζεται στην Άστον Βίλα) να αγωνιστεί, με τον προπονητή των καρακάξων, Έντι Χάουι, να είναι εκείνος που θα πάρει την απόφαση για το αν θα τον χρησιμοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο του εντός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ