SERIE A

Serie A: Οι Τονάλι, Τζανιόλο και Φατζόλι πόνταραν μεγάλα ποσά σε ματς πρωταθλήματος και Champions League

Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022
Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Το σκάνδαλο στοιχηματισμού από διεθνείς Ιταλούς ποδοσφαιριστές έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και απειλεί να κάνει ζημιά στην καριέρα των Τονάλι, Τζανιόλο και Φατζόλι, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για μεγάλα ποσά που πόνταραν σε ματς της Serie A και του Champions League.

Με τη δράση σε συλλογικό επίπεδο να έχει σταματήσει λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων η εθνική Ιταλίας και η προσπάθειά της να βρεθεί στα τελικά του Euro 2024 συζητείται στη γειτονική χώρα, όμως δεν είναι το πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των τιφόζι.

Και αυτό γιατί τα παιχνίδια της σκουάντρα ατζούρα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν επισκιαστεί από το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε με παράνομο στοιχηματισμό από διεθνείς παίκτες, με τους Φατζόλι, Τονάλι και Τζανιόλο να είναι οι τρεις παίκτες που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτό και να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των εισαγγελικων Αρχών.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινή αποκάλυψη της "Corriere dello Sport", μέσα στα έγγραφα της έρευνας που είναι σε εξέλιξη υπάχουν αποδείξεις πως οι τρεις παίκτες έχουν στοιχηματίσει μεγάλα χρηματικά ποσά (πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ο καθένας τους) σε ματς της Serie A και του Champions League ενώ υπάρχουν υποψίες στην παρούσα φάση ότι πόνταραν και σε παιχνίδια των δικών τους ομάδων.

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, τότε υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού για τον καθένα από τα γήπεδα μέχρι και τέσσερα χρόνια, με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα να είναι ραγδαίες στα τελευταία 24ωρα.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ