ΑΡΗΣ

Κόντης: "Μας αρέσει ο Μήτρογλου"

Κόντης: "Μας αρέσει ο Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Για τα μεταγραφικά του Άρη, αλλά και την υπόθεση παραμονής του Έκτορ Κούπερ, μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης.

Αναφερόμενος στον Κώστα Μήτρογλου, τόνισε ότι αρέσει η περίπτωσή του στους "κίτρινους", ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά με την υπόθεση του Πορτίγια.

Επίσης, επισήμανε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να κρατήσει τον Έκτορ Κούπερ στο "τιμόνι" της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κόντης στον Sentra 103,3:

Για την ανανέωση συμβολαίου του Κούπερ: “Οι δυο πλευρές έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να συνεργαστούν και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και η απαίτηση οικονομικά. Η πρόθεση υπάρχει και από τις δυο πλευρές. Ο προπονητής μας είχε ζητήσει να περιμένουμε λίγο και να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες, θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει”.


Για την χθεσινή συνάντηση του Κούπερ με τον Αθανασιάδη:

Ναι βρεθήκαμε όλοι μαζί, συζητήσαμε για τον προγραμματισμό και ειπώθηκαν διάφορα θέματα παικτών που θα έρθουν και που θα αναχωρήσουν”.


Για τις μεταγραφικές κινήσεις και την υπόθεση Πορτίγια: “Έχω αρχή να μην λέω τίποτα για παίκτη που θα έρθει ή θα φύγει. Αν δεν έχει συμφωνηθεί κάτι δεν είναι ηθικό να μιλήσω. Πρώτα θα συζητήσουμε με τους ενδιαφερόμενους και μετά θα ανακοινωθεί το οτιδήποτε”.


Για την υπόθεση Μήτρογλου: “Ο Μήτρογλου είναι από τους ποδοσφαιριστές που μας αρέσουν. Θεωρώ ότι έχει ταλέντο και η ομάδα που έχει βλέψεις αγωνιστικές σίγουρα θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αν ισχύει η δήλωση που έκανε ότι θα ήθελε να παίξει στον Άρη, αυτό δείχνει ότι είναι ένα παιδί που έχει μυαλό και θέλει να παίξει μπάλα και έχει δει ότι στον Άρη γίνεται δουλειά, και εμείς χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τέτοιους παίκτες να κάνουν αυτές τις δηλώσεις”.


Για τον Μανουέλ Φερέρ: “Στην Ελλάδα κάνουμε πάντα την τρίχα-τριχιά. Μόλις δούμε κάτι να γίνεται δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από ότι θα έπρεπε να δοθεί. Ο Φερέρ ήταν πάντοτε προσωπικός μου φίλος. Μπορεί να είχε μια κόντρα με τον κ. Σκόρδα αλλά πλέον έχουν φύγει αυτά τα σύννεφα.


Έρχεται και παρακολουθεί τα παιχνίδια και βοήθησε πολύ γιατί πήρε τον Τόνι Καλβο και τον πήγε στην Πάρμα. Για εμάς είναι μια πολύ καλή κίνηση που μπορεί να αποφέρει και χρήματα αν ενεργοποιηθεί η οψιόν ενώ δεν πέφτει και η αξία του παίκτη καθώς είναι καλύτερη επιλογή από αυτές που υπήρχαν.


Είναι ένας άνθρωπος που ενεργοποιείται πολύ, έχει καλές επαφές και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί σε διοικητικό επίπεδο. Την τελευταία πενταετία θα έλεγα ότι βοήθησε στις μεταγραφές της ομάδας”.


Για τους στόχους της ομάδας: “Θα ενισχυθούμε σίγουρα. Προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες που θα παίξουν ανάλογα με την αξία των χρημάτων που θα αμειφθούν αλλά σίγουρα δεν μπορούν να σου βγουν όλοι. Προσπαθούμε να κάνουμε καλές επιλογές οι οποίες θα βοηθήσουν να σταθεροποιηθούμε, να μπούμε πάλι στα πλέι οφ και γιατί όχι να διεκδικήσουμε την πρόκριση με την Μάντσεστερ Σίτι.


Δείξαμε με αντιπάλους την Λεβερκούζεν, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Γιαγκελόνια που είναι πρώτη στην Πολωνία, ότι μπορούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και να αποκλείσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο αν παίξουμε μετρημένα και σοβαρά.


Θέλουμε να διακριθούμε και έχουμε το δικαίωμα νομίζω να ονειρευόμαστε. Η Σίτι έχασε από την Πόζναν 3-1 και η Πόζναν είναι 10η στην Πολωνία. ενώ εμείς νικήσαμε την Γιαγκελόνια που είναι πρώτη”.


Για τον πρώτο γύρο της Superleague: “Η βαθμολογία είναι περίπου σύμφωνα με αυτά που έχουν παίξει οι ομάδες. Έμενα δεν με έχουν ικανοποιήσει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Περίμενα με το ρόστερ που έχουν να είναι καλύτερες.


Ο Ολυμπιακός έχει παίξει κάτι παραπάνω σε ορισμένα παιχνίδια αλλά και αυτά είναι κάτι 30λεπτα και 40λεπτα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μυστήριο γιατί έχει καλούς παίκτες αλλά παίζει άσχημο ποδόσφαιρο”.


Για την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από τον Παναθηναϊκό: “Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο τώρα που είναι μέρες περισυλλογής διότι ο Νίκος (σ.σ. Πατέρας) δεν παίρνει αποφάσεις στο πόδι. Η προσφορά του ίσως έχει υποβαθμιστεί γιατί στην Ελλάδα ξεχνάμε πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι κάποια πικρία πρέπει να υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει και δεν θέλω να μπω σε άλλες ομάδες. Θέλω να σεβαστώ τις στιγμές αυτές που κάποιος παίρνει μια απόφαση”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ