ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε: "Αν βγούμε στο Champions League θα είναι σαν να πήραμε το πρωτάθλημα"

Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον
Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για το πόσο σημαντική είναι για την Τότεναμ η τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, τονίζοντας πως αν αυτό συμβεί στο τέλος της σεζόν θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση της Premier League.

Η σπουδαία νίκη της Τότεναμ κόντρα στην Έβερτον το βραδύ της Δευτέρας (7/3) με 5-0 αναπτέρωσε το ηθικό των Σπιρουνιών, που μείωσαν τη διαφορά από την τέταρτη Άρσεναλ στους -3 βαθμούς.

Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει πως μπορεί να μην είναι ο ιδανικός προπονητής για τους Λονδρέζους, μιλώντας μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του, τόνισε ότι ο στόχος να βγει στο Champions League η ομάδα είναι ορατός κι αν αυτό συμβεί θα ισούται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Έχουμε 12 παιχνίδια να παίξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε κάθε συνέντευξη Τύπου με ρωτάτε για την κούρσα της πρώτης τετράδας.

Είπα στους παίκτες μου ότι είναι σωστό να αναλάβω εγώ την ευθύνη για αυτό, γιατί πιστεύω ότι από τότε που ήρθα στην Τότεναμ μέχρι τώρα είμαστε πιο δυνατοί.

Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε. Μπορούμε να παλέψουμε για αυτόν τον στόχο. Είναι σημαντικό να έχουμε αυτή τη φιλοδοξία και λάθος να την κρύβουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για φιλοδοξίες, γιατί μου αρέσει να παίζω για να κερδίζω το πρωτάθλημα και να κερδίζω τρόπαια, αλλά σε αυτήν την κατάσταση αυτό είναι το Champions League. Αν τερματίσουμε στην τετράδα θα είναι σαν να κατακτήσαμε την Premier League".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ