ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε: "Αυτή είναι η κατάσταση της Τότεναμ τα τελευταία 20 χρόνια"

Ο Αντόνιο Κόντε στο Τότεναμ - Γουλβς
Ο Αντόνιο Κόντε στο Τότεναμ - Γουλβς © 2022 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τότεναμ, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Έβερτον πως αυτή η κατάσταση υπάρχει τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Τότεναμ αποκλείστηκε στη φάση των 16 του κυπέλλου Αγγλίας από τη Μίντλεσμπρο, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παλεύει για να μπει στην εξάδα, ώστε να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι ίσως να μην ο κατάλληλος προπονητής για την ομάδα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Έβερτον (7/3), αναφέρθηκε στα προβλήματα του συλλόγου.

Αυτό που τόνισε μεταξύ άλλων είναι ότι η κατάσταση αυτή διαιωνίζεται τα τελευταία 20 χρόνια, ξεκαθαρίζοντας πως η αστάθεια που χαρακτηρίζει την ομάδα δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά προϋπήρχε.

"Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Για να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι και να προσπαθήσεις να παλέψεις για κάτι σημαντικό και να γίνεις μια δυνατή ομάδα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να είσαι σταθερός και να αποφύγεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Το να γίνει αυτό και να αλλάξει αυτό το είδος της κατάστασης που υπάρχει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια δεν είναι απλό. Βραχυπρόθεσμα είναι αδύνατο να γίνει αυτό. όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε προπονητή που θα έρθει εδώ για να αλλάξει την κατάσταση.

Αυτή είναι η ιστορία αυτού του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια", κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ