ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Κύπελλο Αγγλίας: Η Μίντλεσμπρο πέταξε εκτός συνέχειας και την Τότεναμ

Οι παίκτες της Μίντλεσμπρο πανηγυρίζουν γκολ του Κρουκς απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 4 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Μίντλεσμπρο πανηγυρίζουν γκολ του Κρουκς απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 4 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Δεύτερη μεγάλη έκπληξη από την Μίντλεσμπρο στο Κύπελλο Αγγλίας αφού επικράτησε 1-0 της Τότεναμ στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μίντλεσμπρο πέταξε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Αγγλίας και την Τότεναμ, αφού επικράτησε των Λονδρέζων με 1-0 στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κύλησε δίχως πολλές καλές στιγμές. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κόντε προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση.

Στο 60' ο Χάρι Κέιν σκόραρε, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στη συνέχει οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες καλές στιγμές όμως ο Σον και ο Ντάιερ τις σπατάλησαν.

Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση όπου και πάλι η Μίντλεσμπρο έκανε το θαύμα της. Στο 107 ο Κρουκς βρήκε τον Κόμπερν μέσα στην περιοχή και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λιορίς.

Στο υπόλοιπο της παράτασης η Τότεναμ προσπάθησε να πετύχει έστω το γκολ που θα έστελνε το ματς στα πέναλτι και παραλίγο να το κάνει όταν μετά από κεφαλιά του Ντάιερ η μπάλα κόντραρε, όμως Λάμλεϊ κράτησε το 1-0 στέλνοντας την Μίνλτεσμπρο στα προημιτελικά.

Μίντλεσμπρο: Λάμλεϊ, Ντίκστιλ, Φράι, ΜακΝερ, Τζόουνς, Κρουκς, Χάουσον, Ταβερνιέ, Τέιλορ, Σπόραρ, Γουάτμορ

Τότεναμ: Λιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Ντόχερτι, Σεσενιό, Χόιμπιεργκ, Γουίνκς, Κουλουσέφσκι, Σον, Κέιν

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ