ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Κοντά σε Αϊντχόφεν ο Ογκουνσότο

Κοντά σε Αϊντχόφεν ο Ογκουνσότο
Ογκουνσότο

Πανέτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του είναι ο Πατρίκ Ογκουνσότο. Ο επιθετικός της Βέστερλο βρίσκεται μία ανάσα από την μετεγγραφή του στην Αϊντχόφεν.

Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη αποτελεί την μεγάλη ατραξιόν του βελγικού πρωταθλήματος εντυπωσιάζοντας με την δεινότητα του στο σκοράρισμα.

Ο Νιγηριανός στράικερ είναι ο πρώτος σκόρερ της Τζούπιλερ Λιγκ έχοντας σημειώσει 12 γκολ. Παράλληλα η Βέστερλο βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σκάουτερ των πρωταθλητών Ολλανδίας, όπως αποκαλύπτει η sportwereld έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τέσσερα ματς στα οποία πρωταγωνιστούσε ο Νιγηριανός και εισηγήθηκαν στον Ρόναλντ Κούμαν την απόκτηση του.

Οι δύο ομάδες φαίνεται να τα έχουν βρει στο οικονομικό και όλα συνηγορούν ότι Ογκουνσότο παρότι έχει συμβόλαιο με την Βέστερλο μέχρι το 2009, από τον Ιανουάριο θα είναι κάτοικος Ολλανδίας.

Η PSV τον προορίζει για αντικαταστάτη του Αρούνα Κονέ, που αναμένεται να παραχωρηθεί, όμως ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό, πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μετεγγραφή του Ογκουνσότο.







TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ