FINAL FOUR 2024

Final Four 2024: Η αγκαλιά Αταμάν-Μπαρτζώκα και η ατάκα του Γιασικεβίτσιους στον προπονητή του Παναθηναϊκού: "Νόμιζα ότι ήσουν στη φυλακή"

Ο Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου του Final Four
Ο Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου του Final Four INTIME SPORTS

Η αγκαλιά του Αταμάν με τον Μπαρτζώκα και η εκπληκτική ατάκα του Γιασικεβίτσιους στον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Τρεις εκ των τεσσάρων προπονητών που μετέχουν στο Final Four, οι Αταμάν, Μπαρτζώκας, Γιασικεβίτσιους, συναντήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και η κάμερα του BasketNews κατάγραψε δύο ωραίες στιγμές.

Η πρώτη ήταν η αγκαλιά του Αταμάν στον Μπαρτζώκα με τον Τούρκο προπονητή να δίνει αρχικά το χέρι στον Έλληνα τεχνικό και εν συνεχεία τους δύο να αγκαλιάζονται και η δεύτερη η ατάκα του Σάρας Γιασικεβίτσιους προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός της Φενέρ όταν είδε τον Αταμάν, πήγε προς το μέρος του, του έδωσε το χέρι του και του είπε: "Νόμιζα πως θα ήσουν στη φυλάκη έως τώρα" με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού.

Δείτε το VIDEO του Basketnews:

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ