ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του απαντά στις φήμες επανασύνδεσης του Έλληνα τενίστα με την Πάουλα Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο πατέρας του, Απόστολος, κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", έπειτα από την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο πατέρας του, Απόστολος, κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", έπειτα από την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή του ANT1, "Το Πρωϊνό" για τις φήμες που θέλουν τον γιο του να είναι ξανά μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα.

Οι φήμες που θέλουν τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι ξανά μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα, φούντωσαν μετά από τα στιγμιότυπα, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Ο πατέρας του Έλληνα τενίστα αναφέρθηκε στα σενάρια που τους θέλουν μαζί, δηλώνοντας ότι είναι φίλοι.

"Είναι όλα καλά, μόλις ήρθαμε στο Roland Garros. Ξεκινήσαμε προετοιμασία, όλα βαίνουν καλώς", είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε στις φήμες επανασύνδεσης του γιου του με την Πάουλα Μπαντόσα.

"Εννοείται ότι είναι φίλοι (γέλια). Στον ίδιο χώρο είναι η δουλειά τους, δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν; Συναντιούνται μάλλον.

Κάνουμε προπονήσεις όπως πρέπει να κάνουμε, σήμερα φτάσαμε, κάναμε την πρώτη προπόνηση. Σας ευχαριστώ, πρέπει να κλείσω γιατί έχω προπόνηση", είπε στην εκπομπή του ANT1, "Το Πρωϊνό".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΤΟΣΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ