ΠΑΟΚ

Κονσεϊσάο: "Δύσκολη απόφαση αν θα μείνω"

Κονσεϊσάο: "Δύσκολη απόφαση αν θα μείνω"
Μπαλάφας

"Πριν τα πλέι οφ θα πω αν θα μείνω", δήλωσε ο Κονσεϊσάο. Επαφή "δικεφάλου" με Μπόκα Τζούνιορς

"Στο επόμενο παιχνίδι θα πω την απόφαση μου", ξεκαθάρισε ο Κονσεϊσάο που δεν έκρυψε ότι: "Θα είναι δύσκολη", με τον Πορτογάλο να εξήγησε ότι: "Υπάρχει από την μία η οικογένεια μου που με ακολουθεί και από την άλλη η διάθεση μου να παίξω και να προσφέρω στον ΠΑΟΚ όπου έχουμε μία εξαιρετική χρονιά", και κατέληξε ότι θα την κάνει γνωστή: " Πριν τα πλέι οφ".

Σε ερώτηση για το γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ και αν θα το σύγκρινε με κάποιο από τα προηγούμενά του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: " Δεν υπάρχει κάποιο που ξεχωρίζω. Το λιγότερο ίσως να ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό μιας και δεν προκριθήκαμε", κι όσο για τον ρόλο βασικού ποδοσφαιριστή στον φετινό ΠΑΟΚ είπε: " Ο ΠΑΟΚ έχει 25 παίκτες βασικούς, δεν μπορεί κάποιος λόγω ονόματος να θεωρείται βασικός".

Νωρίτερα στην προπόνηση θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι βασικοί του αγώνα της Τρίπολης με τον Αστέρα και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης οι υπόλοιποι στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας που διεξήχθη το πρωί στην Σουρωτή. Με αυτή ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει της εκτός έδρας συνάντησης με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μόνο ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ξεκίνησε και χαλαρό τρέξιμο. Από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ απουσιάζει ο Μάρκος Αντόνιο για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες η φετινή χρονιά θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, στην Ιταλία αυτό αναβλήθηκε μετά τον σεισμό στην Ρώμη και πλέον ετοιμάζεται μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη για δεκαήμερο ταξίδι στην Αργεντινή. Σε αυτό μεταξύ άλλων είναι προγραμματισμένο και ραντεβού με τους ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς. Αυτό έχει να κάνει στα πλαίσια της συνεργασίας που θέλουν να ξεκινήσουν στον ΠΑΟΚ συλλέγοντας παράλληλα χρήσιμα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τους.

Μπαλάφας:"Ανεβαίνω μαζί με την ομάδα"

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στα Play off δήλωσε ο Σωτήρης Μπαλάφας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα me 2-0 έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την διάθεση των παικτών της ομάδας για διάκριση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Μπαλάφας, που με δηλώσεις του στην "SportDay" εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα παίξει καλύτερα απ΄ ότι στο πρωτάθλημα στον θεσμό των πλέι οφ.

Αρκετοί θεωρούσαν πριν από τον αγώνα ότι το μυαλό σας είναι στα πλέι οφ και ότι στους τελευταίους αγώνες δεν είχατε καλή απόδοση. Αισθάνεσαι ότι τους διαψεύσατε;

" Έχουμε αποδείξει ότι το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει, ανεξάρτητα από τις συνθήκες ενός αγώνα, τις απουσίες και την περίοδο που παίζουμε. Αυτό το έχουμε πετύχει από την αρχή.

Υπάρχει η ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλους τους αγώνες και αυτό νομίζω ότι θα ισχύει όλη τη σεζόν. Γι' αυτό εξάλλου είμαστε τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία".

Έπεσε αρκετή κλωτσιά στο παιχνίδι. Η κατάσταση κάπου ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή;

" Έχω άλλη άποψη στο συγκεκριμένο θέμα. Για εμένα, όπως το ζω στον αγωνιστικό χώρο, είναι καλό να αφήνει το παιχνίδι ο διαιτητής χωρίς να σφυρίζει πολύ. Βοηθάει στον ρυθμό του αγώνα.

Όλα βέβαια έχουν ένα όριο. Θεωρώ πάντως ότι οι Έλληνες διαιτητές οφείλουν να σφυρίζουν λιγότερο".

Πιστεύεις ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει ακόμα καλύτερα στα πλέι οφ;

" Ακόμα και τώρα ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη δεν έχει επιτευχθεί και τυπικά. Όσον αφορά τα πλέι οφ, είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα από αυτό που έδειξε σε αρκετά παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Αν στην περίοδο του Μαΐου είμαστε όλοι καλά, δεν έχουμε και τιμωρίες νομίζω ότι ο κόσμος μας θα χαρεί με την απόδοση μας και φυσικά τα αποτελέσματα".

Συνάντηση Βρύζα για Φιλομένο

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού της ομάδας της Πελοποννήσου, Ισαάκ Κανακίδη.

Ουσιαστικά στην συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ έγινε ένα ακόμα βήμα για την απόκτηση του Φιλομένο δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τρίπολης λήγει το καλοκαίρι. Παράλληλα συνεχίζεται το σαφάρι του ΠΑΟΚ στη Λατινική Αμερική για μεταγραφές.







































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ