ΠΑΟΚ

Συνάντηση Βρύζα για Φιλομένο

Συνάντηση Βρύζα για Φιλομένο
φιλομενο

Βασικό μεταγραφικό στόχο για το καλοκαίρι αποτελεί για το "δικέφαλο" ο Λούσιο Φιλομένο

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού της ομάδας της Πελοποννήσου, Ισαάκ Κανακίδη.
Ουσιαστικά στην συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ έγινε ένα ακόμα βήμα για την απόκτηση του Φιλομένο δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τρίπολης λήγει το καλοκαίρι.

Σήμερα εξάλλου ο Βρύζας είναι να ταξιδέψει στην Ιταλία σε ένα ταξίδι με σκοπό να έχει επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ ενώ την Πέμπτη θα μεταβεί στην Λατινική Αμερική μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα.

"Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα", τόνισε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και σκόρερ του δεύτερου τέρματος Σέρχιο Κονσεϊσάο.

Κι όσο για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ; Ο Πολωνός αφού χαρακτήρισε σούπερ το γκολ του Πορτογάλου που ήρθε από δική του σέντρα είπε: "H νίκη μας ήταν δίκαιη αφού ήρθε μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε με στόχο μας άλλες δύο νίκες πριν από τα πλέι οφ".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ