BUNDESLIGA

Κολωνία - Ντόρτμουντ 1-1: Ισοπαλία δώρο στην Μπάγερν

Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Ντόρτμουντ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Κολωνία για την Bundesliga 2021-2022 στο "ΡάινΈνεργκι Στάντιον", Κολωνία | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Ντόρτμουντ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Κολωνία για την Bundesliga 2021-2022 στο "ΡάινΈνεργκι Στάντιον", Κολωνία | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια απ' την Κολωνία και το 1-1 ουσιαστικά διατηρεί την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπάγερν στη μάχη του τίτλου της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε στην Κολωνία για να πάρει τη νίκη μπροστά σε 50.000 θεατές από μία ομάδα που πριν μία εβδομάδα νίκησε εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν. Απέτυχε, αφού οι "τράγοι" απέσπασαν ισοπαλία 1-1 για την 27η αγωνιστική, αποτέλεσμα που κρατά ανοιχτή την ψαλίδα από την Μπάγερν στη βαθμολογία της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν έπειτα από καιρό με τον Έρλινγκ Χάλαντ στο βασικό σχήμα, αλλά τη δουλειά στο 8' την έκανε ο... δίδυμος αδερφός του, Μάριους Βολφ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν σωστά και βρήκαν την ισοφάριση με τον Σεμπάστιαν Άντερσον στο 36'.

Στο 2ο ημίχρονο ο Μάρκο Ρόζε έκανε μια αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Φέλιξ Πάσλακ. Ο Χάλαντ παρέμεινε στο γήπεδο μέχρι το 87' χωρίς να βρει το πολυπόθητο γκολ, όπως και ο Ντόνι Μάλεν που πέρασε στον αγώνα λίγο νωρίτερα. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους κι η Ντόρτμουντ είδε ξανά τις ελπίδες τίτλου να εξανεμίζονται.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ